انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

چهارشنبه 1405/03/20

دربانی اظهار نمود؛

برخورد قضایی با متخلفان مراکز معاینه فنی در استان تهران

تهران رسانه | با مراکزی که در استان تهران برای خودروهای فاقدسلامت ایمنی گواهی صادر می کنند برخورد قضایی می شود.

برخورد قضایی با متخلفان مراکز معاینه فنی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون حمل و نقل و ترافیک استانداری تهران از نظارت بر عملکرد مراکز معاینه فنی در استان خبر داد و گفت: با مراکزی که برای خودروهای فاقدسلامت ایمنی گواهی صادر می کنند برخورد قضایی می شود.

ابوالفضل دربانی صبح پنج شنبه در حاشیه کارگروه معاینه فنی استان تهران که با حضور اعضا تشکیل شد اظهار داشت: با مراکزی که گواهی فنی برای خودروهای فاقد سلامت فنی اعم از آلایندگی یا ایمنی، صادر نمایند برخورد جدی و به مراجع قضائی معرفی می‌شوند.

وی عنوان داشت: در این جلسه عملکرد ستاد معاینه فنی شهرهای پردیس، پرند، باقرشهر و بومهن مورد بررسی قرار گرفت.

معاون حمل و نقل و ترافیک استانداری تهران گفت: نظارت بر عملکرد مراکز معاینه فنی در دستور کار است و همچنین اجرای دستورالعمل ماده ۳ آئین نامه اجرایی نحوه انجام معاینه و صدور برگ معاینه فنی خودرو نیز در این جلسه مورد تاکید قرار گرفته است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

واگذاری تاکسی های برقی جدید در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران از واگذاری ۱۱۰۰ دستگاه تاکسی برقی به رانندگان خبر داد.

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت