طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/16

ملارد رسانه؛

فعالیت کتابخانه ای برای روشندلان در ملارد

تهران رسانه | کتابخانه عمومی شهید رجایی ملارد در استان تهران ۱۴۰ عضو نابینا از شهرهای مختلف استان دارد و علاوه بر عموم مردم، خدمات متنوعی به روشندلان ارائه می دهد.

فعالیت کتابخانه ای برای روشندلان در ملارد

به گزارش تهران رسانه ؛ کتابخانه عمومی شهید رجایی در ملارد نه فقط به عموم که به روشندلان هم خدمات رسانی دارد و بنابر گفته فیروزه یارمحمدی رئیس بخش کتابخانه های شهرستان ملارد، ۱۴۰ نابینا از شهرهای مختلف استان تهران عضو این این کتابخانه هستند.

وی هدف از ایجاد بخش نابینایان کتابخانه شهید رجایی را علاوه بر ترویج فرهنگ کتابخوانی، آموزش مهارت‌های ارتباطی، کلاس های روانشناسی مدنظر عنوان کرد.

این مسئول ادامه داد: در حال حاضر این کتابخانه ۱۴۰ عضو از شهرهای قدس، شهریار و فردیس دارد.

وی افزود: ۱۰۰ عنوان کتاب بریل و ۴۵هزار نسخه کتاب صوتی نیز برای استفاده روشندلان در دسترس آنها است.

یارمحمدی این را هم گفت که به تازگی در راستای اجرای طرح امید آفرینی و افزایش نشاط اجتماعی، کسب مهارت‌های ارتباطی و ارتباط با دنیای اطراف، اداره‌ کتابخانه‌های عمومی شهرستان ملارد با همکاری سازمان هلال احمر و جوانان، کوهپیمایی ویژه اعضای نابینای کتابخانه‌ شهید رجایی ملارد در تفرجگاه صفادشت برگزار شد.

این مسئول اضافه کرد: همچنین در این حرکت ارزشمند و بشر دوستانه برای بیش از ۳۰ روشندل کارگاه آشنایی با زلزله، حفظ خونسردی و کاهش استرس، قصه گویی و شعرخوانی برگزار شد.

وی خاطرنشان کرد: بخش نابینایان کتابخانه شهید رجایی تنها کتابخانه ویزه نابینایان غرب استان تهران است که خدمات کتابخوانی، آموزش خط بریل، آموزش نحوه کار با تلفن همراه و آموزش کامپیوتر برای اعضای کتابخانه را ارائه می دهد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت