انتخابات شوراهای اسلامی روستاهای استان تهران

نظارت بر بازار ماه رمضان و نوروز در استان تهران

کاهش میزان بارندگی در استان تهران

آمار جانباختگان تصادفات در استان تهران

جمعه 1404/12/01

با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال؛

پروژه پل روگذر سه راهی «آدران» آغاز شد

رئیس شورای اسلامی شهر گلستان گفت: با اعتباری بالغ بر یکصد میلیارد ریال پروژه پل روگذر سه راهی آدران آغاز شد.

پروژه پل روگذر سه راهی «آدران» آغاز شد

به گزارش تهران رسانه ؛ علی حسنی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: توسعه خدمات‌رسانی به مردم و افزایش پروژه‌های عمرانی به منظور توسعه و آبادانی شهر یکی از مهمترین اقدامات و اولویت‌هایی است که باید بیش از گذشته مدنظر قرار گیرد.

وی ادامه داد: باید به گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که دستگاه‌های مختلف مسیر خدمات‌رسانی به شهر و مردم را به درستی طی کنند و با طرح‌ها و پروژه‌های مختلف بتوانیم شاهد توسعه امکانات باشیم.

رئیس شورای شهر گلستان در ادامه سخنان خود با اشاره به اینکه شناسایی کمبودها و توسعه خدمات باید در دستور کار همه مدیران در دستگاه‌های اجرایی قرار گیرد، ‌افزود: با توجه به پایان زیرگذر پل آدران لذا براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده پروژه روگذر آدران نیز کلید خورد.

به گفته حسنی طرح روگذر پل آدران با اعتباری بالغ بر 100 میلیارد ریال به مرحله اجرا در آمده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم ترافیک در محور اصلی گلستان تا آدران لذا با راه‌اندازی این پل پیش‌بینی می‌شود بسیاری از مشکلات ترافیکی در این محور مرتفع شود و دیگر شاهد ترافیک در این محدوده نباشیم.

*آسفالت خیابان‌ها و معابر به زودی عملیاتی می‌شود

رئیس شورای شهر گلستان در بخشی دیگر از سخنان خود از تصویب بودجه به منظور اجرایی کردن طرح‌های آسفالت معابر و خیابا‌ن‌های گلستان خبر داد و بیان داشت: طی جلسات مختلف بودجه مناسبی به منظور آسفالت کردن خیابان‌ها و معابر به تصویب رسیده است.

به گفته حسنی در این راستا تا پایان سال‌جاری بسیاری از کوچه‌ها و خیابان‌های گلستان آسفالت خواهند شد.

وی در ادامه سخنان خود همچنین به پروژه هدایت آب‌های سطحی اشاره کرد و گفت: جمع شدن آب در هنگام بارش باران یکی از مهمترین معضلاتی است که شهر به آن دچار است.

رئیس شورای شهر گلستان بیان داشت: در این راستا پروژه هدایت آب‌های سطحی نیز به تصویب رسیده است که امیدواریم با اجرایی شدن این طرح آب‌های حاصل از نزولات آسمانی هدایت شده و هدر نرود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
شگرد جدید سرقت در غرب تهران

شگرد جدید سرقت در غرب تهران

تهران رسانه | رئیس دایره سرقت پلیس آگاهی غرب استان تهران، از شناسایی شیوه جدیدی از سرقت با پوشش مسافرکشی خبر داد.

تصادف مرگبار کامیون و پراید در مشیریه تهران

تصادف مرگبار کامیون و پراید در مشیریه تهران

تهران رسانه | برخورد شدید یک دستگاه کامیون با خودروی پراید بامداد امروز در مشیریه، منجر به جان‌باختن دو سرنشین پراید شد.

عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

تهران رسانه | رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم بهمن‌ماه خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت