خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

پایان بلاتکلیفی ۳۱ شهر در استان تهران

یک شنبه 1404/06/23

ملارد رسانه؛

قابل توجه متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در ملارد

تهران رسانه | حدود ۳۰۰ نفر در شهرستان ملارد در این طرح ثبت نام کرده اند که پس از جانمایی و تامین زمین، عملیات واگذاری آغاز خواهد شد.

قابل توجه متقاضیان طرح نهضت ملی مسکن در ملارد

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل وزارت راه و شهرسازی درخصوص طرح نهضت ملی مسکن گفت: حدود ۳۰۰ نفر در شهرستان ملارد در این طرح ثبت نام کرده اند که پس از جانمایی و تامین زمین، عملیات واگذاری آغاز خواهد شد.

هادی عباسی معاون مسکن وزیر راه و شهرسازی به اتفاق جابر کریمی فرماندار شهرستان ملارد، سهرابی معاون بنیاد مسکن کشور، مدیران کل راه و شهرسازی و بنیاد مسکن استان تهران و جمعی دیگر از مسئولان محلی از سایت مسکن مهر صفادشت بازدید و در جریان مسائل و مشکلات این منطقه قرار گرفت.

براساس این گزارش،اختصاص اعتبار لازم برای تکمیل واحدهای نیمه کاره و محوطه سازی روبنایی سایت مسکن مهر و اجرای سرانه های مورد نیاز خدماتی، بهداشتی، درمانی و ... از مواردی بود که فرماندار ملارد با معاون وزیر راه و شهرسازی در میان گذاشت.

حسین جنتی، مدیرکل راه و شهرسازی استان تهران در خصوص این بازدید گفت: هرکدام از این واحدها دارای مشکلات خاص خود هستند.

وی ادامه داد: برخی از این واحدها دارای مشکل تامین اعتبار و برخی دیگر دارای دعاوی حقوقی هستند که تلاش خواهیم کرد تا پایان سال واحدهایی که نیاز به اعتبار دارند را تکمیل و تحویل متقاضیان نمائیم.

جنتی تصریح کرد: از امروز عملیات تکمیل واحدهای نیمه کاره را به صورت بلوک به بلوک با تامین اعتبار از معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی آغاز خواهیم کرد تا در سریعترین زمان ممکن تحویل مالکین نمائیم.

مدیر کل وزارت راه و شهرسازی در ادامه در خصوص طرح نهضت ملی مسکن گفت: حدود ۳۰۰ نفر در شهرستان ملارد در این طرح ثبت نام کرده اند که امروز پس از جانمایی و تامین زمین، عملیات واگذاری آغاز خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت