رفع موانع واحدهای تولیدی در استان تهران

خسارت به ۱۰۰۰ دستگاه خودرو در استان تهران

ثبت نام داوطلبان «شوراهای اسلامی شهر» در استان تهران

سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در استان تهران

شنبه 1404/11/18

نسیم شهر رسانه؛

تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در نسیم شهر

تهران رسانه | در ادامه برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح شهر نسیم‌شهر و در راستای اجرای احکام قانونی، چهار مورد ساخت و ساز غیر مجاز رفع خلاف شد.

تخریب ساخت و ساز غیرمجاز در نسیم شهر

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست شهرداری نسیم‌شهر از تخریب ۴ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در این شهرستان خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، علی بابا حسینی عصر دوشنبه در جمع خبرنگاران از تخریب ساخت و سازهای غیرمجاز در نسیم شهر خبر داد.

بابا حسینی افزود: در ادامه برخورد با ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح شهر نسیم‌شهر و در راستای اجرای احکام قانونی، چهار مورد ساخت و ساز غیر مجاز رفع خلاف شد.

وی در این خصوص گفت: در راستای دفاع از حقوق شهروندان و همچنین پیشگیری از هرگونه حادثه، با ساخت و سازهای غیرمجاز و غیر اصولی همواره مطابق قانون برخورد خواهد شد.‌

سرپرست شهرداری نسیم‌شهر بیان کرد: واحد نظارت و کنترل ساختمانی به طور شبانه روزی و به صورت محسوس و نامحسوس، با هدف مقابله با ساخت و سازهای غیر مجاز در سطح شهر در حال گشت‌زنی می‌باشد و از هر گونه نقض ساختمانی جلوگیری خواهد کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

تهران رسانه | رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم بهمن‌ماه خبر داد.

ایجاد ۳ هزار واحد پارکینگ در منطقه ۱۰ تهران

ایجاد ۳ هزار واحد پارکینگ در منطقه ۱۰ تهران

تهران رسانه | شهردار منطقه ۱۰ تهران از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های پارکینگی در قالب ۷ اقدام اجرایی خبر داد.

بازگشت روح بچه محلی به تهران

بازگشت روح بچه محلی به تهران

تهران رسانه | جشنواره «محله قوی» با رویکرد محله‌محور و با هدف شناسایی کنشگران اجتماعی، تقویت سرمایه اجتماعی و احیای هویت محله‌ای، به‌زودی در سطح محلات شهر تهران برگزار می‌شود.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت