انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

در نامه ای به ریاست قوه قضائیه صورت گرفت؛

اعتراض عضو شورا بر عملکرد دیوان عدالت اداری

نماینده شورای اسلامی استان تهران در شورای عالی استان‌ها نسبت به ابطال مصوبات شورا اعتراض و آن را غیرقانونی دانست.

اعتراض عضو شورا بر عملکرد دیوان عدالت اداری

به گزارش تهران رسانه ؛ محمد قانبیلی عضو شورای عالی استان‌ها در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، از ارسال نامه ای به رئیس قوه قضائیه و اعتراض بر عملکرد دیوان عدالت اداری خبر داد و گفت: با توجه به اینکه هیچ کجای قانون چنین اجازه ای به این دیوان نداده است و طی جلسات گذشته پاسخی از سوی ریاست این دیوان بر اعتراضات ما داده نشده اقدام به طرح اعتراض و خواستار رسیدگی قوه قضائیه شدیم.

وی افزود: این نامه روز گذشته تهیه شده و هنوز به دست ریاست محترم قوه قضاییه نرسیده و ما با جدیت پیگیر درخواست اعتراض مان در شورای عالی و عملکرد دیوان عالی اداری هستیم.

تصویر نامه نماینده شورای اسلامی استان تهران که نسخه ای از آن در اختیار خبرگزاری ایلنا قرار گرفته به شرح زیر است:

 

شورای اسلامی استان تهران




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت