پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

جوهری عنوان کرد؛

نشست با رای اولی ها در استان تهران

تهران رسانه | نشست با رای اولی های استان تهران در دستورکار مسئولان فرهنگی باشد.

نشست با رای اولی ها در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون سیاسی اجتماعی استاندار تهران گفت: نشست با رای اولی های استان تهران در دستورکار مسئولان فرهنگی باشد.

سید عباس جوهری در دوازدهمین نشست شورای فرهنگ عمومی استان تهران که به ریاست حجت‌الاسلام ابوترابی رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران، تاجیک نوری فرماندار پیشوا و دیگر اعضا شورای فرهنگ عمومی در حرم جعفربن موسی الکاظم (ع) برگزار شد، ضمن تسلیت ایام شهادت حضرت صدیقه زهرا (س) اظهار کرد: رفتار و گفتار حضرت صدیقه بیانگر یک مکتب کامل و الگوی بسیار دقیقی برای ساختن یک انسان در تراز انسان کامل مسلمان می‌باشد.

وی ادامه داد: هر بخشی از زندگی و شخصیت آن بانوی مکرمه اسلام می‌تواند مبنای دقیقی برای ارتقای شخصیت فردی و اجتماعی و به‌ویژه فرهنگ عمومی جامعه دینی باشد؛ به‌طور مثال پیش قدم کردن همسایه در دعاهای خود و تعلیم آن به فرزندشان که فرمودند (الجارثم الدار) یک‌پرچم افتخار برای اسلام و مسلمانی ماست که اگر ما بتوانیم همین فرهنگ را در جامعه رواج دهیم قطعاً موفق خواهیم شد، شاخص‌های فرهنگ عمومی را به صورت بی نظیری ارتقا دهیم.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار تهران با اشاره به انتخابات پیش رو افزود: به فرموده مقام معظم رهبری انتخابات لیلة القدر نظام است و آبروی نظام به انتخابات گره خورده است، لذا ما بر اساس این سخن معظم له، باید نهایت تلاش خود را برای افزایش مشارکت عمومی انجام دهیم و یکی از شاخص‌های ما در شورای فرهنگ عمومی می‌بایست موضوع انتخابات و اجرا کردن راهبردهای امام خامنه ای برای برگزاری یک انتخابات سالم و پرشور باشد.

جوهری سپس گفت: یکی از نکات مهم که باید مورد توجه ما در برنامه ریزی های فرهنگی قرار گیرد این است که برای حل برخی موضوعات بایستی به شرایط آن‌محل و محله توجه خاص شود؛ فرهنگ به وسیله بخشنامه‌های یکسان و بدون در نظر گرفتن شرایط محیطی اصلاح‌نمی‌شود؛ باید موضوع و موضع با هم دیده شود تا بتوان به موفقیت طرح‌ها امیدوار شد.

وی خاطرنشان کرد: امروز همه ما وظیفه داریم‌که با حضور در محلات و کوچه‌ها ارتباط خود را با مردم تقویت کنیم؛ نشست با جوانان به‌ویژه رأی اولی‌ها باید در اولویت باشد، فراهم کردن محیطی صمیمی برای گفتگو با نوجوانان و جوانان، هم برای مسئولین راهگشا خواهد بود و هم رافع برخی مشکلات جوانان که بایستی به صورت ویژه برای آن‌برنامه ریزی کنیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت