نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

پنج شنبه 1404/06/27

مالکی خبر داد؛

ورود ۲۵ هزار تاکسی چینی به تهران

تهران رسانه | ۲۵ هزار تاکسی چینی جایگزین تاکسی های فرسوده در تهران می شود.

ورود ۲۵ هزار تاکسی چینی به تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران با بیان اینکه بیش از ۴ هزار دستگاه تاکسی از سال گذشته تاکنون در چرخه نوسازی قرار گرفته، است: تا پایان سال ۱۰۰۰ دستگاه دیگر نوسازی خواهد شد

شادی مالکی در یکی دیگر از پویش های امید و افتخار که ظهر امروز -سه‌شنبه ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۲- با عنوان «آیین رونمایی از تاکسی‌های برقی شهر تهران» با حضور شهردار تهران، وزیر صمت، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران و رییس کمیته بودجه شورای شهر برگزار شد، گفت: مهم‌ترین دغدغه شهر تهران آلودگی هوا و کمبود زیرساخت‌ها در حوزه حمل و نقل عمومی انبوه بر است که این، تاکسی ها را در جایگاه ویژه قرار می دهد.

مالکی افزود: تاکسی سهم ‌۱۸ درصدی در جا به جایی مسافر در تهران دارد.

وی با بیان اینکه با توجه به ترافیک، مصرف سوخت، ساماندهی تاکسی ها که عمدتا هم فرسوده هستند؛ شهرداری را بر این داشت تا به برقی سازی بپردازد و با تدابیر شهردار تهران گام های رو به جلویی در این حوزه برداشته شود، افزود: در دو سال گذشته در بحث نوسازی اقدامات خوبی صورت گرفته و پرداخت تسهیلات ۸ درصدی با بازپرداخت ۶۰ ماهه از جمله این طرح ها بوده است. بیش از ۴ هزار دستگاه تاکسی از سال گذشته تاکنون در چرخه نوسازی قرار گرفته و تا پایان سال ۱۰۰۰ دستگاه دیگر نوسازی خواهد شد.

مالکی ادامه داد: جلوگیری از مصرف سوخت و کاهش موارد مصرفی مانند روغن موتور از دغدغه های جدی در حوزه محیط زیست است و با ورود تاکسی های برقی این مسایل برطرف خواهد شد.

مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی در پایان گفت: با انعقاد قراردادهایی که با چین بسته شد ۲۵ هزار دستگاه تاکسی برقی به مرور به شهر وارد خواهد شد و به زودی شاهد تغییر خدمت رسانی در این حوزه خواهیم بود. امیدواریم اتفاقات خجسته ای برای شهروندان در این حوزه رخ بدهد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت