طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/10

ورزش رسانه؛

فعال شدن مجموعه های ورزشی در تهران

تهران رسانه | ۶۸ مجموعه ورزشی تعطیل شده شهرداری تهران دوباره فعال شدند.

فعال شدن مجموعه های ورزشی در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون فرهنگی و اجتماعی شهرداری تهران اعلام کرد که ۶۸ مجموعه ورزشی تعطیل شده شهرداری تهران دوباره فعال شدند.

محمد امین توکلی زاده در مورد آخرین وضعیت فعالیت مجموعه‌های ورزشی شهرداری تهران، گفت: در این دوره مدیریت شهری زمانی که سازمان ورزش به ما تحویل داده شد، به دلایل مختلف از جمله شیوع کرونا شاهد تعطیلی مجموعه‌های ورزشی بودیم که یا مشکلات مدیریتی داشتند یا اشکالاتی در نظام پیمانکاری آن وجود داشت.

او افزود: وضعیت ورزش شهر تهران به حدی زیان ده بود که در پرداخت حقوق پرسنل نیز دچار مشکل شده بودند، حتی چند ماه حقوق کارکنان معوق شده بود.

معاون شهردار تهران افزود: همین امر باعث تجمعاتی اعتراضی شده و این موارد، امکان تحرک سازمان را از ما گرفته بود. ما در ابتدا نسبت به پرداخت حقوق‌های معوق اقدام کردیم تا ثبات را به سازمان ورزش بازگردانیم.

توکلی زاده با بیان اینکه دقت داشته باشید که علاوه بر مشکلات ذکر شده، سال‌ها بود که هیچ زیرساخت جدیدی به مجموعه ورزش در شهر اضافه نشده بود، گفت: در حوزه نگهداری و اورهال زیرساخت‌های سازمان ورزش شهرداری تهران نیز دچار مشکلات بسیاری بودیم؛ بگونه‌ای که بیش از ۷۰ مجموعه ورزشی تهران تعطیل شده بودند و بر همین اساس ما تلاش کردیم در ابتدا زیرساخت‌های تعطیل شده دوباره فعال شوند و زیرساخت‌های جدید ایجاد شود و در مجموع، حوزه نگهداشت و زیرساخت سازمان ورزش را در اولویت قرار دهیم تا بهره‌وری مجموعه‌ها ارتقاء پیدا کند.

او ادامه داد: امروز ۶۸ مجموعه ورزشی تعطیل شده، بازگشایی شدند و بیش از ۳۰ مجموعه ورزشی جدید به مجموعه‌های ما اضافه شد، این درحالی است که علی رغم این اقدامات، سازمان ورزش شهرداری تهران از زیان ده بودن خارج شد و با فعال شدن این مجموعه ها، امکان تسویه بدهی‌ها را پیدا کردیم و فضا برای تحرک و جریان سازی ایجاد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت