احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

پلیس رسانه؛

تردد موتورسواران تهرانی در خطوط ویژه اتوبوس

تهران رسانه | تعداد ۱۰۵۰۰ موتورسیکلت در تهران که شامل سه نوع تخلف؛ عبور از محل ممنوع، ناخوانا بودن و مخدوشی پلاک و تردد در خطوط ویژه می شود توسط کفی به پارکینگ ها منتقل شده اند.

تردد موتورسواران تهرانی در خطوط ویژه اتوبوس

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ گفت: در این مدت تعداد ۱۰۵۰۰ موتورسیکلت که شامل سه نوع تخلف؛ عبور از محل ممنوع، ناخوانا بودن و مخدوشی پلاک و تردد در خطوط ویژه می شود نیز توسط کفی به پارکینگ ها منتقل شده اند.

اجرای طرح 10 پلیس راهور با هدف ساماندهی تردد موتورسواران در پایتخت
سرهنگ احسان مومنی در خصوص آمار و ارقام طرح ۱۰ از ابتدا تا کنون گفت: از هجدهم دی ماه ۱۴۰۲ تا به امروز حدود ۲۲۶ هزار موتورسیکلت در تهران اعمال قانون شده‌اند. بیش از این تعداد آمار اعمال قانون، تخلف وجود داشته است اما همکاران بنده این میزان تخلف را دیده و اعمال قانون کرده اند.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ بیان داشت: همچنین در این مدت تعداد ۱۰۵۰۰ موتورسیکلت که شامل سه نوع تخلف؛ عبور از محل ممنوع، ناخوانا بودن و مخدوشی پلاک و تردد در خطوط ویژه می شود نیز توسط کفی به پارکینگ‌ها منتقل شده‌اند.

سرهنگ مومنی افزود: همچنین ۱۵هزار دستگاه موتورسیکلت که رانندگان آنها تخلفاتی به غیر از سه تخلف ذکر شده بالا داشته اند نیز در این مدت توقیف ساعتی شده اند که این موتورسیکلت ها به مدت ۱ تا ۳ ساعت در اختیار پلیس بوده است.

او درباره ترفندهای عجیب موتورسواران تهرانی در مخدوش کردن پلاک‌هایشان نیز گفت: از پلاک ۴۲ هزار موتورسیکلت نیز در اجرای طرح در این مدت رفع اثر صورت گرفته است. رانندگان این موتورسیکلت‌ها به هر دلیل و عنوانی پلاک موتورسیکلت خود را پوشش داده بودند که از این پلاک ها توسط همکاران بنده رفع اثر شده است‌.

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهار داشت: ۱۳ هزار دستگاه موتورسیکلت نیز در اجرای این طرح آشکارسازی شده است. بحث خوب دیدن و خوب دیده شدن یکی از اهداف پلیس در این طرح بود چرا که وقتی موتورسواران تردد می کنند خیلی وقت‌ها چراغ های آنان خاموش است و با این آشکار سازی توسط وسایل نقلیه دیگر دیده می شوند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت