نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

جمعه 1404/06/28

یزدی مهر عنوان کرد؛

زنگ هشدار مدیریت بحران برای صنایع استان تهران

تهران رسانه | نصب تجهیزات اعلام و اطفا حریق و برخورداری از بیمه آتش سوزی در مراکز عمومی، کارخانه جات، انبارهای دپو و تولیدی‌های استان تهران ضرورت دارد.

زنگ هشدار مدیریت بحران برای صنایع استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با اشاره به آتش سوزی‌های اخیر بر ضرورت نصب تجهیزات اعلام و اطفا حریق و برخورداری از بیمه آتش سوزی در مراکز عمومی، کارخانه جات، انبارهای دپو و تولیدی‌های استان تاکید کرد.

حامد یزدی مهر از به صدا در آمدن زنگ هشدار مدیریت بحران به منظور هوشیاری ذی نفعان و ارائه کنندگان خدمات عمومی، مدیران صنایع، کارخانه جات، تولیدی‌ها و انبارهای دپو نگهداری مواد قابل اشتعال نسبت به وقوع حریق خبرداد و اظهار کرد: طی هفته‌های اخیر شاهد وقوع چندین فقره آتش سوزی در اماکن مختلف از مراکز عمومی و درمانی تا کارخانه جات و انبارهای دپوی محصولات قابل اشتعال در استان تهران بوده ایم.

وی با بیان اینکه بررسی علت وقوع این حریق‌ها نشان می‌دهد که این اماکن فاقد تجهیزات اعلام و اطفا حریق بوده اند، گفت: با توجه به اینکه حریق ها از جمله بحران‌ها و حوادث انسان ساخت محسوب می‌شوند می‌توان با رعایت نکات ایمنی از آن جلوگیری کرد.

وی افزود: مدیریت بحران با توجه به وظیفه ذاتی خود که حفظ جان و مال مردم است باید موضوع حریق را به ذی نفعان گوشزد کند که نسبت به «پیشگیری»، «آمادگی» و «مقابله» با این مخاطره که جامعه را تهدید می‌کند چاره اندیشی داشته باشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران عنوان کرد: کارخانه‌های صنعتی و مراکز تجاری و عمومی مثل بیمارستان‌ها که روزانه جمعیت زیادی را در خود جای می‌دهند باید در ابتدای صف برخورداری از تجهیزات اعلام و اطفای حریق قرار داشته باشند و به موازات این اماکن، انبار دپوی اقلام و به طور خاص انبارهای نگهداری مواد اشتعال زا قرار دارند، چرا که با وقوع یک حریق علاوه بر اینکه کل سرمایه یک فرد و مجموعه آسیب می بیند و عده ای تحت تاثیر این مخاطره مشاغل خود را از دست می دهند و جان افراد نیز در معرض خطر قرار خواهد گرفت.

یزدی مهر در ادامه بر ضرورت بهره مندی اماکن مذکور درخصوص بیمه حوادث تاکید و بیان کرد: برخورداری از بیمه آتش سوزی در افزایش تاب‌آوری جامعه هدف نقش مهمی ایفا می‌کند، لذا توصیه اکید مدیریت بحران به صاحبان مشاغل و صنایع و ذی نفعان این است که با بهره مندی از بیمه، تهدیدها را به فرصت تبدیل کرده و در جهت کاهش فشار اقتصادی در زمان پس از وقوع بحران گام بردارند.

وی اظهار کرد: اگر صاحبان مشاغل و صنایع و ذی نفعان بر این موضوع واقف باشند که مجهز کردن اماکن به تجهیزات اعلام و اطفا و برخورداری از بیمه، به عنوان یک نیاز اساسی و اهرم مطمئن برای زمان پس از وقوع بحران‌ها تلقی می‌شود، نسبت به برخورداری از آن غفلت نمی‌کنند، کما اینکه شاهد بودیم در حریق‌های اخیر به علت عدم آگاهی و فقدان تجهیزات و بیمه مناسب تعداد زیادی از افراد دچار آسیب مالی و ضرر اقتصادی شده اند که جبران ناپذیر خواهد بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت