پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهارستان؛

شناسایی عاملین ضایعات سوزی در بهارستان

رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهارستان با اشاره به اینکه طی گشت شبانه با ۱۲ مورد پسماندسوزی در این شهرستان برخورد شده است گفت: ۲نفر از عاملین ضایعات سوزی بهارستان شناسایی شدند.

شناسایی عاملین ضایعات سوزی در بهارستان

به گزارش تهران رسانه ؛ شیدا اکار صبح یکشنبه با اعلام این خبر در جمع خبرنگاران اظهار داشت: گشت و پایش های شبانه در مناطق نسیم شهر، خیرآباد، همدانک، اورین، سه راه آدران، شهرک های صنعتی قلعه میر و بهاریه با محوریت نظارت و برخورد با هرگونه ضایعات سوزی طی هفته جاری صورت گرفته است.

اکار در ادامه افزود: در ادامه گشت و پایش های مستمر و شبانه روزی، ۲ مورد پسماندسوزی در «منطقه خیرآباد» مشاهده شد که با حضور کارشناسان در محل، ضمن ابلاغ تذکرات شفاهی در خصوص عدم تکرار تخلف صورت پذیرفته ، آتش توسط افراد خاطی و با نظارت نیروهای این اداره خاموش شد.

وی ضمن ابراز تاسف از اقدام به پسماندسوزی توسط برخی افراد سودجو و گاها ناآگاه در شهرستان، بیان داشت: طی گشت مذکور ۱۰ مورد دیگر ضایعات سوزی مشاهده شد که توسط ماموران اجرایی این اداره خاموش و از ادامه آلایندگی ناشی از آنها جلوگیری به عمل آمد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست بهارستان اظهار داشت: باید در نظر داشت که امکان حضور کارشناسان و پرسنل این اداره در تمامی ساعات شبانه روز و در همه مناطق امکان پذیر نبوده و باید تک تک شهروندان خود را در قبال حفظ محیط زیست منطقه مسئول بدانند و ضمن عدم اقدام به فعالیت هایی که منجر به آلودگی محیط زیست می شوند، در صورت مشاهده تخلفات زیست محیطی مراتب را با این اداره در میان بگذارند.

وی با اشاره به ارائه آموزش به شهروندان گفت: مسلما در این میان جای آموزش عمومی در زمینه مدیریت پسماند توسط مدیران اجرایی پسماند خالی بوده و ضروری است که در این زمینه برنامه ریزی هدفمندی صورت پذیرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت