احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

اردكانی اظهار نمود؛

میزان بارندگی سال آبی جاری در استان تهران

تهران رسانه | میزان بارندگی در سال آبی جاری در استان تهران ۱۷۵ میلی متر بوده که در مقایسه با میزان بارش‌های سال گذشته ۲۲ میلی متر افزایش داشته است.

میزان بارندگی سال آبی جاری در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل آبفای استان تهران با بیان اینکه ۳۴ درصد کاهش بارش در این استان نسبت به میانگین بلند مدت داشته ایم، گفت: تهرانی ها روزانه سه میلیون و ۲۰۰ هزار مترمکعب آب مصرف می کنند.

محسن اردکانی صبح چهارشنبه در حاشیه جلسه قرارگاه تنش آبی در آبفا جنوب شرق استان تهران طی سخنانی در جمع خبرنگاران گفت: میزان بارندگی در سال آبی جاری در استان تهران ۱۷۵ میلی متر بوده که در مقایسه با میزان بارش‌های سال گذشته ۲۲ میلی متر افزایش و در مقایسه با میانگین بلند مدت ۳۴ درصد کاهش بارش داشتیم.

وی با بیان اینکه حجم آب در سدهای استان تهران تقریباً برابر با حجم سال گذشته است، گفت: سه سال خشکسالی پیاپی در استان تهران داشتیم و در استان تهران علیرغم بارش‌های خوبی که در کشور داشتیم، خشکسالی حکمفرما است.

مدیرعامل آبفای استان تهران با تاکید بر اینکه برای تأمین آب شهروندان جای نگرانی نیست، افزود: خوشبختانه طی دو ماه گذشته مصرف آب در استان تهران نسبت به مدت مشابه سال گذشته پنج درصد کاهش داشته است و انتظار داریم تا با همکاری شهروندان شاهد کاهش ۱۰ درصدی مصرف آب در استان تهران طی ماه‌های گرم پیش رو باشیم.

وی ادامه داد: در استان تهران به طور میانگین روزانه سه میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب آب مصرف می‌شود، که البته در برخی روزهای گرم این میزان مصرف به چهار میلیون و ۲۰۰ هزار متر مکعب نیز افزایش می‌یابد.

اردکانی ضمن تشریح وضعیت آبی استان تهران اضافه کرد: در استان تهران معمولاً بعد از دو سال خشکسالی شاهد چندین سال ترسالی هستیم، اما امسال برای سومین سال پیاپی است، که خشکسالی را تجربه می‌کنیم و اکنون در آستانه سال چهارم هستیم و بر همین اساس از یک سال پیش قرارگاه مدیریت تنش آبی را تشکیل دادیم و برنامه‌هایی در سه حوزه مدیریت تأمین، مدیریت توزیع و مدیریت مصرف در این قرارگاه بررسی شده و در عین حال پیشرفت‌ها کنترل و موانع را رفع می‌کنیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت