شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

پنج شنبه 1405/07/30

پروژه برق رسانی؛

برق رسانی به منطقه درازچال فشم

پروژه برق رسانی به منطقه درازچال فشم در دستور کار شهرداری اوشان، فشم، میگون قرار گرفت.

برق رسانی به منطقه درازچال فشم

به گزارش تهران رسانه ؛ به نقل از روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر اوشان، فشم، میگون؛ شهرداری همواره احترام به حقوق وآرامش شهروندان را سرلوحه اهداف خویش قرارداده است. به همین منظور تعریف پروژه های گوناگون در بودجه سالانه با توجه به نیاز سنجی شهر صورت می گیرد. در همین راستا پروژه برق رسانی به منطقه درازچال فشم با توجه به تمامی سختی ها و صعوبت اجرا در دستور کار شهرداری قرار گرفت. این پروژه در تاریخ 20/ 97/06 تحت نظارت معاونت فنی وعمرانی آغاز و تاکنون به پیشرفت ۳۰% رسیده است.
مشخصات فنی:
فاز اول پروژه شامل حفاری وکاشت ۳۶ عدد تیر بتنی انجام و پس از طی مراحل قانونی فاز دوم شامل کابل کشی ونصب ترانس انجام خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت