احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

پلیس رسانه؛

استقرار پلیس امنیت اقتصادی در فیروزکوه

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی شرق استان تهران در شهرستان فیروزکوه مستقر شد.

استقرار پلیس امنیت اقتصادی در فیروزکوه

به گزارش تهران رسانه ؛ دادستان عمومی و انقلاب فیروزکوه از استقرار پلیس امنیت اقتصادی شرق استان تهران در این شهرستان خبر داد.

توحید مظفری ظهر دوشنبه در جمع خبرنگاران از استقرار اکیپ ویژه پلیس امنیت اقتصادی شرق استان تهران در فیروزکوه خبر داد و افزود: این اقدام در جهت نظارت بر سلامت مالی و جلوگیری از هرگونه تخلف اداری است.

وی اضافه کرد: به موجب دستور صادره از دادستانی فیروزکوه این اکیپ موظف است، در بازه‌های زمانی مدون و مشخص بر رفتارهای مالی و اداری کلیه ارگان‌های دولتی، شهرداری‌ها، کارخانه‌های تولیدی، شوراهای اسلامی و دهیاری‌ها نظارت کند.

دادستان عمومی و انقلاب فیروزکوه اضافه کرد: این اکیپ ویژه پلیس امنیت اقتصادی شرق استان تهران موظف است، در صورت مشاهده هر گونه تخلف، مراتب آن را سریعاً به دادستانی فیروزکوه ارجاع دهد.

مدعی العموم فیروزکوه در پایان تاکید کرد: یقیناً این اقدام در جهت حفظ حقوق عامه و بالا بردن راندمان و پویایی دستگاه در جهت خدمت بهتر به شهروندان مؤثر و تأثیر گذار خواهد بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت