آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

سلاجقه اظهار کرد؛

سایت پسماند آرادکوه در انتظار جابجایی

تهران رسانه | برنامه جابه‌جایی مجتمع آرادکوه در دستور کار شهرداری قرار گرفت.

سایت پسماند آرادکوه در انتظار جابجایی

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس سازمان حفاظت محیط زیست از قطعی شدن جابجایی سایت پسماند آرادکوه خبر داد.

علی سلاجقه در نشست خبری که با حضور وزیر نفت و سخنگوی دولت برگزار شد، با بیان اینکه یکی از تأکیدات رئیس جمهور شهید، مدیریت پسماند در کشور بود، اظهار کرد: درخواست ایشان تأسیس سازمانی ملی در این راستا بود که جلسات متعددی در این زمینه برگزار شده است و در نهایت منجر به تشکیل مرکز ملی پسماند در وزارت کشور شد.

او با تأکید بر اینکه "شعار «توسعه فرع بر محیط زیست است» مبنا و میثاق اصلی ما در دولت بود."، ادامه داد: سیاست اصلی ما در زمینه پسماند تفکیک از مبدأ است که نیاز به فرهنگ‌سازی دارد؛ در این زمینه بر اساس رویکرد اساسی مردمی‌سازی محیط زیست، بیش از 2 هزار خانه محیط زیست که محل مناسبی برای ارتقای فرهنگ در این زمینه است، افتتاح شده است و کارها در حال انجام است که می‌توان محل مناسبی برای انجام آموزش‌های متعدد محیط زیست از جمله تفکیک از مبدأ پسماند باشد.

رییس سازمان حفاظت محیط زیست به معضل دفع پسماند در سراوان و آرادکوه اشاره کرد و گفت: سراوان یکی از معضلات ما در زمینه پسماند بود که حدود 90 درصد ساماندهی آن انجام شده است و به‌زودی پایان می‌یابد؛ مسئله بعدی پسماندهای منطقه آرادکوه است که برنامه جابه‌جایی مجتمع آرادکوه در دستور کار است، با شهرداری تهران در این زمینه مذاکره کردیم و به‌زودی ساماندهی خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت