انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

اسلامشهر رسانه؛

ریل گذاری و روسازی خط مترو تهران به اسلامشهر

تهران رسانه | عملیات ریل‌گذاری و روسازی خط مترو تهران - اسلامشهر از ابتدای تیر آغاز شده و در صورت تامین به موقع منابع مالی پیش بینی می‌شود اواخر ۱۴۰۴ این عملیات به پایان برسد.

ریل گذاری و روسازی خط مترو تهران به اسلامشهر

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل شرکت مترو اسلامشهر گفت: عملیات ریل‌گذاری و روسازی خط مترو تهران - اسلامشهر از ابتدای تیر آغاز شده و در صورت تامین به موقع منابع مالی پیش بینی می‌شود اواخر ۱۴۰۴ این عملیات به پایان برسد.

رضا قاسمی روز شنبه درباره آخرین وضعیت پروژه احداث این خط مترو گفت: پس از پایان عملیات حفاری مکانیزه تونل خط مترو تهران - اسلامشهر که پاییز سال گذشته محقق شد، پیگیری‌های لازم جهت تکمیل مطالعات و تامین ادوات و تجهیزات مربوط به این مسیر صورت گرفت.

وی ادامه داد: هم اکنون مرحله ریل گذاری و روسازی مسیر ۱۰ و نیم کیلومتری از سه راهی آزادگان تا ۴۰۰ متر بعد از ایستگاه میدان نماز، به صورت یک خط رفت و یک خط برگشت در حال انجام است.

قاسمی اظهار کرد: این مسیر در نهایت شامل ۳ ایستگاه چهاردانگه، شاطره و میدان نماز خواهد بود و با راه اندازی آن، امکان دسترسی به اسلامشهر از طریق خط ۳ مترو تهران فراهم خواهد شد.

مدیرعامل شرکت مترو اسلامشهر افزود: پیش بینی‌های صورت گرفته در خصوص تکمیل عملیات ریل گذاری و روسازی این مسیر ۱۰ و نیم کیلومتری، زمانی در حدود ۱۸ ماه را متصور می‌سازد و امیدواریم با تامین به موقع اعتبارات و منابع مالی لازم، بتوانیم سال آینده شاهد اتمام این بخش از طرح و نیز تکمیل مرحله روسازی خط مترو تهران - اسلامشهر باشیم.

خط مترو تهران - اسلامشهر ادامه خط ۳ شبکه مترو پایتخت است و فاز نخست آن به طول ۱۰ هزار و ۵۰۰ متر، به صورت یک تونل دو خطه و با ۳ ایستگاه، در دست اجرا و تکمیل است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت