طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

سه شنبه 1404/08/20

ملارد رسانه؛

رشد صدور مجوز اماکن ورزشی در ملارد

تهران رسانه | صدور مجوز برای اماکن ورزشی شهرستان ملارد رشد ۸۰ درصدی داشته است.

رشد صدور مجوز اماکن ورزشی در ملارد

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد از رشد ۸۰ درصدی صدور مجوز فعالیت رسمی برای باشگاهها و اماکن ورزشی سطح این شهرستان طی سال گذشته خبر داد.

نصرت اله اسلامی در این باره گفت: تاکنون برای ۱۲۳ باشگاه ورزشی مجوز قانونی فعالیت صادر و حکم آن تحویل موسسین باشگاه ها گردیده که در گذشته تنها ۱۶ مکان ورزشی موفق به اخذ این مجوز شده بودند.

اسلامی به مساعدت و همکاری اداره کل ورزش و جوانان استان تهران در صدور این مجوزها اشاره کرده و افزود : این فرآیند در کمتر از یک ماه انجام و مجوزها صادر می گردد .

بهره مندی از امکانات سهمیه ای و تسهیلات دولتی ، دریافت وام برای تجهیز و توسعه باشگاهها ،برخورداری از معافیت های مالیاتی و پاسخگو بودن افراد دارای مجوز در مباحث حقوقی و بهنگام بروز اتفاقات احتمالی در باشگاهها از مزایای صدور مجوز فعالیت برای باشگاهها و اماکن ورزشی می باشد .
رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد اضافه کرد : باشگاههای دارای مجوز رتبه بندی شده و با توجه به دستورالعمل های موجود درباره مناطق کم برخوردار ،حمایت های لازم برای توسعه و رشد باشگاهها در بخش های ورزش همگانی و حرفه ای صورت می گیرد .

وی افزود : صدور این مجوزها از آذر ماه ۱۴۰۱ با تشویق موسسان باشگاه ها و بهمت مسئول امور ورزش و اماکن ورزشی و نظارت امور باشگاهها به سرعت در حال انجام می باشد به نحوی که میتوان گفت بسیاری از مشکلات و مطالبات قانونی باشگاه داران مرتفع شده و این امر خدمت رسانی با قوت همچنان ادامه دارد.

به گفته اسلامی از جمله بهترین عملکردهای شاخص دولت رئیس جمهور شهید آیت‌الله رئیسی ، دستور تبدیل مجوزهای کاغذی و طاقت فرسا به مجوزهای الکترونیکی بود که کمک شایانی به ادارات ورزش و جوانان و همچنین باشگاه داران نموده و در وقت و هزینه آنها کمک بسزایی کرده است که روند دریافت مجوزها به صورت آنلاین و در کمترین زمان ممکن رسیده است .

رئیس اداره ورزش و جوانان ملارد در بخش دیگری از سخنان خود به عملیاتی شدن ۹۰ درصد از مصوبات شورای ورزش شهرستان ملارد و موضوع غنی سازی اوقات فراغت تابستان اشاره کرده و گفت: مصوبات این ستاد نیز با جدیت و براساس برنامه تنظیمی در باشگاهها و استخرهای تحت پوشش این اداره در حال اجرا می باشد .

گفتنی است سرانه فضای ورزشی در شهرستان ملارد برای هر نفر ۳۳ سانتیمتر بوده و بیش از ۱۷ هزار ورزشکار در رشته های مختلف مانتد بدنسازی ،رزمی ،فوتبال و فوتسال سامان دهی شده اند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت