رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

مشکل آبرسانی عشایر در استان تهران

نوسازی ۱۵ هزار کلاس درس در استان تهران

افزایش پنج برابری ظرفیت بازرسی در استان تهران

دوشنبه 1405/05/26

برادری خبر داد؛

رشد برداشت گیلاس از باغات استان تهران

تهران رسانه | میزان تولید محصول گیلاس تابستانه امسال در استان تهران ۲۲۰۰ تن افزایش داشت.

رشد برداشت گیلاس از باغات استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران با اشاره به اتمام برداشت گیلاس از باغات استان گفت: میزان تولید این محصول تابستانه امسال ۲۲۰۰ تن افزایش داشت.

جبرئیل برادری ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران از پایان برداشت گیلاس از باغات استان تهران خبر داد.

وی افزود: باغات گیلاس استان تهران بیشتر در شهرستان‌های شمیرانات به مساحت ۴۵۳۶ هکتار، تهران به مساحت ۴۵۷ هکتار، ملارد به مساحت ۲۱۴ هکتار و بقیه در سایر شهرستان‌ها واقع شده اما کیفیت گیلاس تک‌دانه لواسان مثال‌زدنی است و این برند در کل منطقه مشهور است.

وی عنوان کرد: تولید گیلاس در استان تهران امسال با ۲۲۰۰ تن افزایش به ۹۵ هزار و ۵۰۰ تن رسید که رتبه نخست تولید این محصول را در سطح کشور به خود اختصاص داده است.

برادری در خصوص ارقام گیلاس باغات استان گفت: بیشترین ارقام این محصول، تکدانه مشهد و صورتی لواسان است که از کیفیت بالایی برخوردار است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان تهران در ادامه اظهار کرد: در ایام برداشت این محصول، بخش زیادی از این میوه به صورت تازه خوری مصرف شده و مقداری نیز برای فرآوری و کمپوت سازی و صادرات ارسال می‌شود.

برادری میانگین عملکرد تولید گیلاس استان را ۱۶.۶ تن در هکتار عنوان کرد و گفت: برخی از باغداران شمیرانات توانسته‌اند با روش‌های باغداری نوین میزان برداشت گیلاس در هر هکتار را افزایش دهند، که بسیار قابل‌توجه است؛ به طور مثال باغدار نمونه کشوری در سال ۱۴۰۱ با عملکرد ۴۳ تن که بالاترین میزان عملکرد در سطح کشور بود، از استان تهران انتخاب شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
صدمه به اتوبوس های جدید تهران

صدمه به اتوبوس های جدید تهران

تهران رسانه | کاهش کیفیت سوخت اتوبوس ها علاوه بر بحث افزایش آلودگی هوا، باعث خراب شدن اتوبوس های جدید تهران شده است.

تحول در ورزش شهروندی تهران

تحول در ورزش شهروندی تهران

تهران رسانه | ورزش شهروندی تهران در سال‌های اخیر دچار تحول اساسی شده است.

راه اندازی ۲۳ مجموعه «شهربانو» در تهران

راه اندازی ۲۳ مجموعه «شهربانو» در تهران

تهران رسانه | ۲۳ مجموعه «شهربانو» در مناطق ۲۲گانه شهر تهران راه اندازی و فعال شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت