طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

جمعه 1404/08/09

اسلامشهر رسانه؛

کاهش زمان اطاله دادرسی در اسلامشهر

تهران رسانه | زمان اطاله دادرسی در شهرستان اسلامشهر ۱۰۰ درصد کاهش یافت.

کاهش زمان اطاله دادرسی در اسلامشهر

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس دادگستری اسلامشهر از کاهش ۱۰۰ درصدی زمان اطاله دادرسی در این شهرستان خبر داد.

حجت الاسلام محمدرضا عباسی ظهر سه شنبه در نشست صمیمانه با جمعی از فعالان رسانه‌ای اسلامشهر گفت: با افزایش شعب رسیدگی کننده و تلاش‌های همکاران قضائی، زمان معطل شدن برای رسیدگی به پرونده‌های قضائی به نصف کاهش یافته و اطاله دادرسی به حداقل برسد.

رئیس دادگستری اسلامشهر بیان داشت: در تلاشیم با توسعه رسیدگی الکترونیکی به پرونده‌های قضائی و ایجاد بستر مناسب الکترونیکی، مجموعه قضائی شهرستان اسلامشهر از ظرفیت‌های دولت الکترونیک استفاده حداکثری را داشته باشیم.

عباسی ضمن قدرشناسی از تعامل سازنده رسانه‌ها گفت: قطعاً این هم افزایی و همکاری به بهبود امور و افزایش ظرفیت خدمات رسانی در عرصه‌های مختلف شهرستانی منجر خواهد شد.

گفتنی است در این نشست صمیمانه، ضمن قدردانی از نگاه مثبت مجموعه قضائی اسلامشهر به رسانه‌ها، بر افزایش این همکاری سازنده تاکید به عمل آمد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت