آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

اسلامشهر رسانه؛

کاهش زمان اطاله دادرسی در اسلامشهر

تهران رسانه | زمان اطاله دادرسی در شهرستان اسلامشهر ۱۰۰ درصد کاهش یافت.

کاهش زمان اطاله دادرسی در اسلامشهر

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس دادگستری اسلامشهر از کاهش ۱۰۰ درصدی زمان اطاله دادرسی در این شهرستان خبر داد.

حجت الاسلام محمدرضا عباسی ظهر سه شنبه در نشست صمیمانه با جمعی از فعالان رسانه‌ای اسلامشهر گفت: با افزایش شعب رسیدگی کننده و تلاش‌های همکاران قضائی، زمان معطل شدن برای رسیدگی به پرونده‌های قضائی به نصف کاهش یافته و اطاله دادرسی به حداقل برسد.

رئیس دادگستری اسلامشهر بیان داشت: در تلاشیم با توسعه رسیدگی الکترونیکی به پرونده‌های قضائی و ایجاد بستر مناسب الکترونیکی، مجموعه قضائی شهرستان اسلامشهر از ظرفیت‌های دولت الکترونیک استفاده حداکثری را داشته باشیم.

عباسی ضمن قدرشناسی از تعامل سازنده رسانه‌ها گفت: قطعاً این هم افزایی و همکاری به بهبود امور و افزایش ظرفیت خدمات رسانی در عرصه‌های مختلف شهرستانی منجر خواهد شد.

گفتنی است در این نشست صمیمانه، ضمن قدردانی از نگاه مثبت مجموعه قضائی اسلامشهر به رسانه‌ها، بر افزایش این همکاری سازنده تاکید به عمل آمد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت