آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

شهریار رسانه؛

دستگیری سارق اماکن خصوصی و معابر در شهریار

تهران رسانه | مأموران کلانتری ۱۹ جعفریه با انجام اقدامات فنی و پلیسی و گشت زنی هدفمند در سطح حوزه موفق به دستگیری یک نفر سارق اماکن خصوصی شدند.

دستگیری سارق اماکن خصوصی و معابر در شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده انتظامی شهرستان شهریار از دستگیری سارق اماکن خصوصی و معابر شهریار خبر داد.

سرهنگ"پیمان فتاحی" در تشریح جزئیات این خبر اظهارداشت: در پی وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصی در سطح شهرستان، دستگیری سارق یا سارقان احتمالی به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: مأموران کلانتری ۱۹ جعفریه با انجام اقدامات فنی و پلیسی و گشت زنی هدفمند در سطح حوزه موفق به دستگیری یک نفر سارق اماکن خصوصی شدند.

سرهنگ فتاحی تصریح کرد: متهم سابقه دار بوده و در تحقیقات پلیس به ۱۲ فقره سرقت اماکن خصوصی اعتراف کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان شهریار در پایان با اشاره به تکمیل پرونده و تحویل متهم به مرجع مرجع قضایی، به شهروندان توصیه کرد: هشدارها و توصیه های پلیس را جدی گرفته و با انجام اقدام های پیشگیرانه ساده از سرقت اماکن خصوصی و ...توسط سارقان و مجرمان جلوگیری کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت