صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

توسعه انرژی های پاک در اولویت استان تهران

کاهش مراجعات اهداکنندگان خون در استان تهران

دوشنبه 1404/09/17

کارزار رسانه؛

انتشار کارزار در استان تهران

تهران رسانه | از این پس کلیه کارزارهای مرتبط با شهرها و شهرستان های استان تهران در گروه های مرتبط خبری تهران رسانه منتشر خواهند شد.

انتشار کارزار در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ وبسایت کارزار خردادماه سال ۱۳۹۶ راه‌اندازی شد و حالا با میزبانی میلیون‌ها امضا به نامی شناخته شده میان مردم و فعالان اجتماعی تبدیل شده است و صدها رسانه مطالبات مطرح شده در آن را پوشش داده‌اند و تجربیات موفقی را نیز در حوزه مطالبه‌گری رقم زده است.

کارزار به هیچ سازمان و ارگانی وابسته نیست و تیم کارزار به عنوان یک استارتاپ اجتماعی به صورت کاملا مستقل فعالیت‌های خود را انجام می‌دهد. کارزار به عنوان یک بستر (Platform) بی‌طرف، در تألیف و انتشار محتوای نامه‌ها و امضاها دخالتی ندارد و صرفا واسطی است که نویسندگان کارزارها را به امضاکنندگان آنها متصل می‌نماید و مطابق با ساز و کاری مشخص به اطلاع‌رسانی و تبلیغ آن مطالبات می‌پردازد.
محتواهای منتشر شده در پلتفرم کارزار تحت قوانین پلتفرم تأیید و منتشر می‌شود و مطالبات غیرقانونی و متون حاوی هر گونه توهین یا افترا را منتشر نمی‌نماید.

برهمین اساس، تحریریه تهران رسانه درنظر دارد کلیه کارزارهای مرتبط با استان تهران را در وب سایت خبری خود منتشر نماید.

کارزار                      تهران رسانه




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت