شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

صباشهر رسانه؛

اجرای هشت پروژه در شهر صباشهر

تهران رسانه | صباشهر تا پایان سال ۱۴۰۳ هیچ پروژه بر زمین مانده ای نخواهد داشت.

اجرای هشت پروژه در شهر صباشهر

به گزارش تهران رسانه ؛ شهردار صباشهر از اجرای هشت پروژه این شهرداری در نیمه دوم سال جاری خبر داد و گفت: صباشهر تا پایان سال ۱۴۰۳ هیچ پروژه بر زمین مانده ای نخواهد داشت.

سجاد برنجی از اجرای هشت پروژه این شهرداری در نیمه دوم سال جاری خبر داد و گفت: صبا شهر تا پایان سال ۱۴۰۳ هیچ پروژه بر زمین مانده ای نخواهد داشت.

شهردار صبا شهر گفت: با یاری خداوند و همکاری و تعامل بسیار خوب در شهرستان از ابتدای سال جاری پروژه‌های عمرانی، زیرساختی، ورزشی و بهداشتی خوبی را برای استفاده و بهره مندی مردم عزیز صبا شهر اجرا کرده ایم.

برنجی با بیان اینکه مدیریت شهری صباشهر خود را یک نهاد اجتماعی و خدماتی می‌داند و با توجه به همین اصل همواره علاوه بر انجام کارهای جاری به کاهش آسیب‌های اجتماعی و افزایش نشاط عمومی توجه و نگاه جدی و ویژه داشته است، افزود: مجموعه شهرداری و شورای شهر بر همین اساس برای اجرای پروژه‌ها برنامه ریزی می‌کنند.

شهردار صبا شهر در تشریح جزئیات بیشتر اجرای هشت پروژه برنامه ریزی شده مدیریت شهری تا پایان سال ۱۴۰۳ عنوان کرد: اتمام پروژه استخر صبا شهر، تکمیل پارک بزرگ شهروند، ترمیم و بهسازی دو زمین چمن مصنوعی شهید «میرنادر موسوی» و شهرک مصطفی خمینی، ساخت آتش نشانی شهرک بهاران، ایجاد شبکه‌های روشنایی سطح شهر، ادامه عملیات و نهضت آسفالت محله‌ها، بازگشایی مسیر منتهی به اتوبان تهران ساوه و بازگشایی انتهای خیابان یادگار امام شهرک مصطفی خمینی در دستور کار قرار گرفته و تا پایان سال اجرای این پروژه‌ها به پایان خواهد رسید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت