ورزش رسانه؛
تهران قهرمان مسابقات قهرمانی کشور آبهای آرام بانوان
تهران رسانه | در پایان مسابقات قهرمانی کشور آبهای آرام بانوان در دریاچه آزادی، تیم تهران عنوان قهرمانی را به دست آورد.
 
                به گزارش تهران رسانه ؛ به نقل از روابطعمومی فدراسیون قایقرانی، ۶۶ ورزشکار از ۱۴ استان گیلان، تهران، کرمانشاه، بوشهر، مازندران، لرستان، همدان، خوزستان، البرز، آذربایجان شرقی، مرکزی، کردستان، خراسان رضوی و گلستان در این دوره از رقابتهای آبهای آرام قهرمانی کشور شرکت کردند.
این مسابقات در مواد کایاک و کانو در مسافت ۵۰۰ و ۲۰۰ متر در دریاچه آزادی برگزار شد.
در پایان پس از برگزاری رقابتهای مقدماتی، نیمهنهایی و فینال تیمهای برتر مشخص شدند.
در پایان تهران با ۹۰ امتیاز قهرمان شد، البرز با ۷۴ امتیاز جایگاه دوم را کسب کرد و بوشهر با ۵۴ امتیاز عنوان سوم را به دست آورد.
مراسم توزیع مدال و کاپ این رقابتهای با حضور علیرضا سهرابیان رئیس و مسئولین فدراسیون قایقرانی و مهرداد علیقارداشی عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک و رئیس فدراسیون تنیس رویمیز و علی اصغر محمودی سرپرست انجمن بادبانی، مربیان، داوران، ورزشکاران و خانواده ورزشکاران برگزار شد.
- سه شنبه 1403/08/08 20:50
- گروه خبری : ورزش
- کد خبر : 8190
- چاپ
- منبع : تهران رسانه
 
             
             
         
         
                     
         
         
     
  
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
     
             
             
             
             
         
         
         
             
             
             
         
         
         
             
             
             
             
                             
                             
                             
             
             
             
             
            
 
  
  
  
  
  
  
  
 