نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

سهم مصرف برق کشاورزی در استان تهران

دوشنبه 1404/06/24

انتخابات رسانه؛

واجدین شرایط شرکت در انتخابات نماینده مدیران مسئول

تهران رسانه | فهرست واجدین شرایط شرکت در انتخابات نماینده مدیران مسئول منتشر شد.

واجدین شرایط شرکت در انتخابات نماینده مدیران مسئول

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیران مسئول رسانه‌های کشور می‌توانند با مراجعه به سامانه جامع رسانه‌های کشور و یا صفحه کاربری خود، از واجد شرایط بودن شرکت در انتخابات نمایندگی مدیران مسئول در بیستمین دوره هیات نظارت بر مطبوعات اطمینان حاصل نمایند.

دبیرخانه هیات نظارت بر مطبوعات روز گذشته طی پیامکی به مدیران مسئول رسانه‌های کشور اعلام کرد: «به منظور اطلاع از امکان شرکت در بیستمین دوره انتخابات نمایندگی مدیران مسئول در هیات نظارت بر مطبوعات، به صفحه کاربری خود در سامانه جامع رسانه‌های کشور مراجعه کنند.»

بر این اساس، مدیران مسئول واجد شرایط قانونی برای شرکت در این انتخابات، از تاریخ و ساعت برگزاری انتخابات اطلاع یافته و مدیران مسئولی که واجد شرایط نیستند نیز از علت عدم احراز شرایط خود مطلع می‌شوند و می‌توانند از فرصت رسیدگی به اعتراضات و اصلاح وضعیت اعم از وصول رسانه‌ای که مدیرمسئولی آن را به عهده دارند استفاده کرده و در صورت تمایل می‌توانند تا پایان وقت اداری روز چهارشنبه مورخ 23 آبان‌ماه پس از بررسی آخرین وضعیت نظم در انتشار نشریه مکتوب و یا فعالیت مستمر رسانه های الکترونیکی خود، نسبت به رفع مشکل مربوطه اقدام نمایند.

یادآور می‌شود، طبق تبصره 4 ماده 33 آیین نامه اجرایی قانون مطبوعات، «مدیران مسئولی که پروانه انتشار رسانه آنها به دلیل حکم قطعی دادگاه و یا ماده 16 قانون مطبوعات توسط هیأت نظارت بر مطبوعات لغو نشده باشد و همچنین رسانه آنها مطابق ترتیب انتشار مندرج در پروانه صادره از سوی هیأت نظارت بر مطبوعات به طور منظم منتشر شده باشد، می‌توانند در انتخابات شرکت کنند.»

شایان ذکر است، شاخص نظم انتشار در مورد نشریات چاپی و الکترونیکی غیربرخط، گزارش اعلام وصول تایید شده و درصد نظم انتشار مندرج در سامانه جامع رسانه‌‌های کشور است و در مورد رسانه‌‌های الکترونیکی برخط (پایگاه‌‌های خبری) فعالیت منظم و مستمر با درج کد اعلام وصول الکترونیکی در رسانه، احراز می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

سهم خودروهای شوتی در پرونده های قاچاق تهران

تهران رسانه | خودروهای شوتی با سرعت بالا و حمل کالای قاچاق، تهدیدی جدی برای امنیت جاده‌ای و اقتصاد کشور شده‌اند. پلیس تهران با کشف چند انبار، ابعاد تازه‌ای از فعالیت این شبکه‌ها را افشا کرده است.

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

کشف مار از یک پت شاپ در تهران

تهران رسانه | در بازدید از پت شاپ ها و آکواریوم فروشی‌های سطح شهر تهران، یک واحد متخلف که در زمینه خرید و فروش گونه‌های غیرمجاز و سایتیسی فعالیت داشت، شناسایی شد.

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

توقیف وانت بارهای مزاحم در تهران

تهران رسانه | حدود ۳۵۰۰ وانت‌بار در سطح شهر تهران شناسایی شده‌اند که با سد معبر، مشکلاتی را برای شهروندان ایجاد می‌کنند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت