کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

دوشنبه 1405/04/22

انتخابات رسانه؛

خطر ۷ ساله شدن دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا

تهران رسانه | یک فعال اجتماعی مطرح کردن طرح ۷ ساله شدن دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا را از تصویب آن خطرناک‌تر دانست.

خطر ۷ ساله شدن دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا

به گزارش تهران رسانه ؛ مهدی جمشیدی در خصوص اعلام وصول طرح ۷ ساله شدن دوره ششم شوراهای اسلامی شهر و روستا در مجلس شورای اسلامی گفت؛ حتی مطرح کردن این موضوع جای تأسف و نگرانی دارد، چه برسد به آنکه بخواهد تصویب و اجرایی شود.

این فعال اجتماعی اشاره ای به همزمانی برگزاری انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا با ریاست جمهوری کرد و افزود؛ حتی این موضوع هم از اساس دارای ایراد است چرا که انتخابات ریاست جمهوری به کلی انتخاب اعضای شورا در روستا و شهر را تحت الشعاع قرار می دهد و در برخی از حوزه های انتخابیه، رای دهندگان برای اینکه برگه انتخابات شوراها را پر کنند، به صورت اجباری در انتخابات شوراها نیز مشارکت می کنند.

مدیرعامل جمعیت نواندیش بصیر، ماهیت اصلی انتخابات شوراها را مشارکت غیرسیاسی مردم دانست و گفت؛ فعالان و کنشگران اجتماعی در هر شهر و روستا در زمان برگزاری انتخابات، اساس فعالیت خود را در جهت برگزاری انتخابات ریاست جمهوری معطوف میکنند که همین امر باعث شده است که جایگاه شوراهای اسلامی در چند سال گذشته باتوجه به حضور افراد غیرکارشناس تضعیف شود که دستگیری و انحلال برخی از شوراها در سطح روستا و شهر، گواه این حقیقت می باشد.

قانون غلط برگزاری انتخابات شوراها را اصلاح کنید | کلیک کنید

مدیر مسئول تهران رسانه به ضرورت برگزاری انتخابات میان دوره ای خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی اشاره کرد و گفت؛ از نمایندگان مردم در مجلس شورای اسلامی و اعضای کمیسیون شوراها درخواست دارم که با جدیت موضوع برگزاری انتخابات را در تیرماه سال ۱۴۰۴ در دستورکار قرار دهند تا در زمان باقیمانده، دولت و متولیان اجرایی بتوانند در جهت ثبت نام نامزدهای انتخابات میان دوره ای مجلس خبرگان، میان دوره ای مجلس شورای اسلامی و شوراها، برنامه ریزی های قانونی را انجام دهند.

وی در پایان گفت؛ برگزاری انتخابات دوره هفتم شوراهای اسلامی شهر و روستا در سال آینده که قرار است مستقل و بدون همزمانی با انتخابات دیگر برگزار شود، فرصتی است تا روند برگزاری و کیفیت انتخابات مورد نقد و ارزیابی قرار بگیرد، که شاید این شیوه در آینده درصورت موفق بودن و مشارکت حداکثری مردم، ملاک عمل در تجدید نظر قانون همزمانی آن با انتخابات ریاست جمهوری شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازگشایی بوستان جنگلی سرخه حصار

بازگشایی بوستان جنگلی سرخه حصار

تهران رسانه | بوستان جنگلی سرخه حصار از یک‌شنبه ۲۱ تیرماه با فراهم شدن شرایط لازم، فعالیت خود را از سر گرفته و آماده پذیرایی از شهروندان است.

برنامه های «دهه بدون پلاستیک» در تهران

برنامه های «دهه بدون پلاستیک» در تهران

تهران رسانه | مدیرکل محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران از اجرای برنامه‌های «دهه بدون پلاستیک» با محوریت آموزش، فرهنگ‌سازی و مشارکت مردمی برای کاهش مصرف پلاستیک خبر داد.

تبدیل خیابان لاله زار به گذر هنر

تبدیل خیابان لاله زار به گذر هنر

تهران رسانه | خیابان لاله زار با اجرای تعزیه از ۱۰ تا ۱۲ مرداد، به گذر هنر تبدیل خواهد شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت