رشد فراتر از برنامه تولید آبزیان در استان تهران

رفع موانع واحدهای تولیدی در استان تهران

خسارت به ۱۰۰۰ دستگاه خودرو در استان تهران

ثبت نام داوطلبان «شوراهای اسلامی شهر» در استان تهران

دوشنبه 1404/11/20

توسط خیرین انجام شد؛

آزادی ۸ زندانی با کمک خیرین در استان تهران

تهران رسانه | ۸ زندانی زندان تهران بزرگ با کمک یکی از خیرین آزاد شدند.

آزادی ۸ زندانی با کمک خیرین در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ اداره کل زندان‌های استان تهران اعلام کرد: بسیاری از زندانیان جرایم عمد و غیر عمد با توجه به داشتن شاکی خصوصی و اعمال ماده، درصورت اتمام حبس تا استیفای حقوق شاکی باید در حبس بمانند و این امر یعنی محرومیت بیشتر از زندگی اجتماعی و زمینه سازی بروز آسیب‌های فردی، خانوادگی و اجتماعی بیشتر خواهد بود.

در این راستا واحد مددکاری با تعامل یکی از خیرین و موکب‌داران اربعین حسینی (ع) با پرداخت مبلغ ۲۵۰ میلیون تومان زمینه آزادی ۸ مددجو را فراهم کرد.

ارائه خدمات مشاوره‌ای حقوقی، تلاش برای اخذ رضایت از شکات پرونده‌ها، تلاش برای آزادی زندانیان از طریق مشارکت خیرین و نهادهای حمایتی از جمله اقدامات واحد مددکاری است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تصادف مرگبار کامیون و پراید در مشیریه تهران

تصادف مرگبار کامیون و پراید در مشیریه تهران

تهران رسانه | برخورد شدید یک دستگاه کامیون با خودروی پراید بامداد امروز در مشیریه، منجر به جان‌باختن دو سرنشین پراید شد.

عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

عامل اصلی ۴ حادثه فوتی در تهران

تهران رسانه | رئیس اداره تصادفات پلیس راهور تهران بزرگ از وقوع ۴ فقره تصادف منجر به فوت در هفته دوم بهمن‌ماه خبر داد.

ایجاد ۳ هزار واحد پارکینگ در منطقه ۱۰ تهران

ایجاد ۳ هزار واحد پارکینگ در منطقه ۱۰ تهران

تهران رسانه | شهردار منطقه ۱۰ تهران از اجرای مجموعه‌ای از پروژه‌های پارکینگی در قالب ۷ اقدام اجرایی خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت