شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

بهارستان رسانه؛

لزوم هم افزایی در ادارات شهرستان بهارستان

تهران رسانه | هماهنگی و هم‌افزایی در ادارات شهرستان بهارستان برای رفع مشکلات و توسعه پایدار ضرورت دارد.

لزوم هم افزایی در ادارات شهرستان بهارستان

به گزارش تهران رسانه ؛ سرپرست فرمانداری بهارستان گفت: تولید نارضایتی از هیچ‌کس پذیرفته نیست و مسئولیت امانتی الهی است که باید برای خدمت به مردم استفاده شود.

مراد مرادی شامگاه چهارشنبه در نشستی تخصصی با صمد سلطانی فرمانده سپاه حضرت ابوالفضل (ع) و مجید عسکری نیا فرمانده انتظامی بهارستان بر لزوم هماهنگی و هم‌افزایی ادارات شهرستان برای رفع مشکلات و توسعه پایدار تاکید کرد.

وی با بیان اینکه به مسائل و مشکلات شهرستان واقف است، اظهار داشت: حمایت از تولید، محرومیت‌زدایی، خدمت به مردم و رفع مشکلات آن‌ها از وظایف اصلی مدیران و شرط تداوم همکاری با آن‌هاست.

سرپرست فرمانداری بهارستان با تاکید بر اهمیت ایجاد امنیت و آرامش برای توسعه، رفاه اجتماعی و محرومیت‌زدایی، خاطرنشان ساخت: تولید نارضایتی از هیچ‌کس پذیرفته نیست و مسئولیت امانتی الهی است که باید برای خدمت به مردم استفاده شود.

وی همچنین بر اولویت پیشگیری اجتماعی بر اقدامات انتظامی تأکید کرد و گفت: باید بسترهای وقوع جرم از بین برود که در این زمینه می‌توان از ظرفیت‌های بسیج به نحو احسن بهره‌برداری کرد.

مرادی با اشاره به اهمیت هم‌افزایی و همکاری ادارات در رفع مشکلات، گفت: همکاری فراجا و سپاه شهرستان جهت رفع مشکلات و آسیب‌های اجتماعی تأثیرگذار است و باید به صورت جدی در اولویت قرار گیرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت