محکومیت قاچاقچیان کالا در تعزیرات استان تهران

کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

جمعه 1404/09/28

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران خبر داد؛

فعالیت ۲ هزار و ۹۹ مبلغ زن در سامانه سجام

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان تهران گفت؛ در سامانه سجام اطلاعات بیش از ۴ هزار و ۲۰۷ مبلغ مرد و ۲ هزار و ۹۹ مبلغ زن به ثبت رسیده است.

فعالیت ۲ هزار و ۹۹ مبلغ زن در سامانه سجام

به گزارش تهران رسانه ؛ حجت الاسلام سید ناصرالدین نوری زاده ضمن اشاره به نقش تأثیر گذار شبکه تبلیغی اعم از مبلغین و مبلغات در ترویج معارف دینی، فرهنگی، اسلامی و نیز کاهش آسیب های اجتماعی اظهار داشت: براساس اطلاعات و گزارش سامانه سجام، از ابتدای سال جاری تاکنون ۶۸ هزار و ۴۵۰ نفر روز تبلیغ در استان تهران انجام شده است.

وی، در ادامه افزود: در سامانه سجام اطلاعات بیش از ۴ هزار و ۲۰۷ مبلغ مرد و ۲ هزار و ۹۹ مبلغ زن ثبت شده که علاوه بر معرفی و اعزام به کانون های جمعیتی در مناسبت های مختلف اقدامات مؤثری به تناسب نوع مخاطب، ظرفیت و نیاز فرهنگی به انجام می رسانند و هر یک از این مبلغین و مبلغات پس از درخواست همکاری و هماهنگی با ادارات تبلیغات اسلامی شهر و شهرستانهای تهران به امر تبلیغ در حوزه های فرهنگی، دینی، قرآنی و آموزشی می پردازند.

این مسئول فرهنگی، همچنین خاطر نشان کرد: مراسم اعتکاف با حضور ۸۶۳ نفر از مبلغین در ۲ هزار و ۵۸۹ نفر روز تبلیغ انجام گرفت و در ایام مبعث حضرت رسول اکرم (ص) نیز هماهنگی و اعزام ۹۰۰ نفر از گروه های هدف در یک هزار و ۸۰۰ نفر روز تبلیغ انجام گرفته است.

نورزی زاده، با اشاره به انجام فعالیت تبلیغی ۳۳ هزار و ۵۷۳ نفر - روز تبلیغ در ماه مبارک رمضان، یاد آور شد: تعداد ۲۰۱ نفر از مبلغین و مبلغات استان تهران به منظور غنی سازی اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در پایگاه های تابستانی و کانون های جمعیتی در حال انجام برنامه های فرهنگی، آموزشی هستند که ۸ هزار و ۶۴۳ برنامه را براساس سیاست ها و اهداف تبلیغی برای کودکان، جوانان و نوجوانان و خانواده ها به اجرا در می آورند.

مدیر کل تبلیغات اسلامی استان تهران، در پایان گفت: از مناسبت های دیگری که از ابتدای اسل ۹۷ تاکنون به اجرا در آمده، سالروز شهادت امام جعفر صادق (ع) و دهه کرامت است که با حضور ۲۳۰۰ نفر از شبکه تبلیغی با ۱۷ هزار و ۲۵۰ نفر - روز تبلیغ در محافل دینی، آموزشی، مساجد و دیگر مراکز با مشارکت تشکل های مردمی شامل هیئات مذهبی، حسینیه ها و مؤسسات قرآنی به اجرا در آمده و تا پایان سال نیز معرفی و اعزام مبلغ به مناسبت های دیگر ادامه دارد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره فرماندهی انتظامی تهران بزرگ

تهران رسانه | معاون فرهنگی و اجتماعی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از فعالیت ۱۱ مرکز مشاوره پلیس در سطح پایتخت خبر داد.

۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت