شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

گودرزی اظهار کرد؛

ساخت ۱۲۵ پارک جدید در تهران

تهران رسانه | ۴۰۰۰ هکتار جنگل کاری و ۱۲۵ پارک در ۴۱ ماه اخیر در پایتخت اضافه و ساخته شده است.

ساخت ۱۲۵ پارک جدید در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون خدمات شهری شهردار تهران از ۴۰۰۰ هکتار جنگل کاری و افزودن ۱۲۵ پارک در ۴۱ ماه اخیر در پایتخت خبر داد.

داود گودرزی در حاشیه راهپیمایی ۲۲ بهمن در جمع خبرنگاران گفت: شهرداری تهران به سهم خود تلاش کرد تا جشن ۴۶ سالگی انقلاب اسلامی هرچه باشکوه‌تر برگزار شود.

او با بیان اینکه همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند، ایران اراده‌ کند، می‌تواند به هر هدفی در موضوعات مختلف دست یابد، گفت: اگرچه در کشور مشکلاتی وجود دارد اما همه می‌دانند راه حل این مشکلات اراده ملی و توجه به ظرفیت‌های داخلی است.

معاون شهردار تهران تاکید کرد: ما کشور پر ظرفیتی داریم و اگر از حواشی بپرهیزیم و به متن که مسئله زندگی مردم و پیشرفت کشور است بپردازیم می‌توانیم مشکلات و مسائل را هم حل بکنیم.

به گفته گودرزی، در شهرداری تهران نیز همین رویکرد را انتخاب کردیم، رویکردی که پرداختن به متن زندگی مردم و رفع مشکلات مردم است. آنها را اولویت بندی کردیم و در این راستا با مشارکت مردم تلاش کردیم، موضوعات مختلفی مثل کاهش ترافیک، آلودگی هوا، نظافت شهر و... را در اولویت گذاشتیم تا با مشارکت مردم یک شهر زیست پذیر بهتر داشته باشیم.

معاون شهردار تهران در خاتمه افزود: در ۴۱ ماهی که از عمر مدیریت شهری فعلی گذشته با اولویت قرار دادن دغدغه‌های اصلی مردم، اقداماتی انجام دادیم که از جمله آنها توسعه فضای سبز و ورود تاکسی و اتوبوس برقی و توزیع آسفالت در یک چهارم شهر تهران است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت