آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

رزازی خبر داد؛

نخستین جشنواره رسانه ای طهران تا تهران

تهران رسانه | نخستین جشنواره رسانه‌ای طهران تا تهران ویژه روایت سفر استانی رییس جمهور به شهرستان‌های این استان تحت عنوان سفر - وفاق برگزار می شود.

نخستین جشنواره رسانه ای طهران تا تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مشاور عالی و مدیرکل حوزه استاندار تهران از برگزاری نخستین جشنواره رسانه‌ای طهران تا تهران ویژه روایت سفر استانی رییس جمهور به شهرستان‌های این استان تحت عنوان سفر - وفاق خبر داد.

علی رزازی روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: در همین راستا امروز فراخوان برگزاری این جشنواره برای شرکت علاقه‌مندان به اینگونه جشنواره‌ها منتشر شده است.

وی اضافه کرد: قالب‌های این جشنواره نیز شامل مصاحبه، تیتر و خبر، گزارش، یادداشت، اینفوگرافیک، عکس، صفحه‌آرایی و کلیپ است اما در بخش ویژه موضوع شهروند خبرنگار با موضوع طهران تا تهران (کلیپ) در نظر گرفته شده است.

وی یادآور شد: همچنین شرایط و مقررات برای شرکت در این جشنواره تعیین شده است، در همین راستا آثار تولیدی از اول اسفند ۱۴۰۳ تا ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ امکان شرکت در این جشنواره را دارند.

نخستین جشنواره رسانه‌ای طهران تا تهران برگزار می‌شود

رزازی ادامه داد: در همین راستا علاقه‌مندان به شرکت در این جشنواره می‌توانند آثار خود را تا ۲۰ فروردین سال ۱۴۰۴ به دبیرخانه این جشنواره ارسال کنند.

مشاور عالی و مدیرکل حوزه استاندار تهران گفت: افراد علاقه‌مند می‌توانند آثار خود را از طریق پیام‌رسان‌های بله یا ایتا به شماره تلفن ۰۹۲۲۰۴۱۳۹۶۸ برای دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

 

نخستین جشنواره رسانه ای طهران تا تهران




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت