کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

مشکل آبرسانی عشایر در استان تهران

نوسازی ۱۵ هزار کلاس درس در استان تهران

دوشنبه 1405/06/02

اقوامی پناه خبر داد؛

حضور ۲۰ هزار دستفروش در پایتخت

تهران رسانه | ساماندهی دستفروشان در دستورکار شهرداری تهران قرار دارد.

حضور ۲۰ هزار دستفروش در پایتخت

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به اقدامات این شرکت برای خروج صنوف آلاینده از پایتخت، گفت: دستفروشان باید سامان پیدا کنند و به سمت شغل‌های مولد و پایدار بروند و از حوزه دستفروشی خارج شوند.

مجتبی اقوامی پناه درباره اهم اقدامات شرکت شاماندهی مشاغل در سال گذشته، اظهار کرد: مهمترین وظیفه شرکت ساماندهی مشاغل شهر مبتنی بر بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌هاست و اولویت شرکت براین اساس است؛ این قانون ما را ارجاع می‌دهد به این‌که صنوف مزاحم یا آلاینده را از شهر خارج کنیم. ما در این مسیر گام برمی‌دارم و به طور مثال افتتاح مجموعه خودرویی باتیس در سال گذشته نیز در این راستاست.

وی با بیان اینکه صنوفی که آلایندگی ایجاد می‌کنند را در یک جا تجمیع و متمرکز کردیم، افزود: این کار باعث می‌شود مسئله ترافیکی و آلاینده‌های صوتی هم کاهش پیدا کند. امسال هم پیگیری‌های لازم را خواهیم داشت و به دنبال این هستیم تا مراکزی را در پایتخت افتتاح کنیم. بر اساس مصوبه هیات دولت باید به دنبال خارج کردن ۲۶ رسته باشیم و تلاش داریم این مسئله تحقق پیدا کند.

حضور ۲۰ هزار دستفروش در پایتخت
مدیرعامل شرکت ساماندهی مشاغل و صنایع تهران عنوان کرد: ساماندهی دستفروشان هم در دستور کار ماست؛ فضای نامناسبی در سطح شهر وجود دارد و ۲۰ هزار دستفروش در پایتخت داریم. باید این‌ها را سامان دهیم و اجازه ندهیم دستفروشان جدید به شهر تهران اضافه شود.

به گفته وی، همین تعداد دستفروشی که در سطح شهر تهران وجود دارد در برنامه حمایتی شهرداری باید سامان پیدا کنند و به سمت شغل‌های مولد و پایدار بروند و از حوزه دستفروشی خارج شوند. دولت هم در این خصوص در حال کمک است تا این دستفروشان خودکفا شوند و خود اشتغالی پیدا کنند.

وی ادامه داد:‌ در اسفند سال گذشته ۶ پروژه ساماندهی شهری شامل شهرک خودرویی باتیس، بازار گل آسمان، شب بازار آزادی و سه جایگاه سوخت تک‌سکو در پایتخت افتتاح شد. سال گذشته سه جایگاه سوخت تک سو در مناطق ۲، ۱۸ و ۲۲ افتتاح کردیم و امسال چندین جایگاه جدید را افتتاح خواهیم کرد و با توجه به کمبود واحدهای عرضه سوخت، شهرداری به کمک دولت می‌آییم.

افتتاح ۶ جایگاه سوخت کوچک مقیاس در تهران در سال گذشته
اقوامی پناه اضافه کرد: تاکنون ۶ جایگاه سوخت کوچک مقیاس را افتتاح کردیم و ۲ جایگاه دیگر آماده افتتاح هستند؛ حدود ۱۲ جایگاه دیگر را در برنامه داریم تا افتتاح کنیم. با این کار مصرف بنزین را مدیریت می‌کنیم؛ شهر تهران به ازای هر نازل ۹۰۰۰ لیتر بنزین عرضه می‌کند و شهر اصفهان به ازای هر نازل ۵۰۰۰ لیتر بنزین عرضه می‌کند. این یعنی برای دریافت بنزین مردم پیمایش بیشتری داشته باشند که این منجر به ترافیک، افزایش آلایندگی‌های محیط زیستی و نارضایتی مردم می‌شود.

وی گفت: باید بدانیم در چه مقطعی و در کجا قرار داریم و راهبردی برای رسیدن به مقصد داشته باشیم. مبدا و مقصد ما مشخص است و در حال طراحی راهبردهایمان هستیم. اصل کار مبتنی بر بند ۲۰ ماده ۵۵ قانون شهرداری‌هاست و ان‌شاءالله بتوانیم در نهایت صنوف مزاحم را به خارج از شهر تهران انتقال دهیم.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
خشت گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی در تهران

خشت گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

وجود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران

وجود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران

تهران رسانه | در حال حاضر حدود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران وجود دارد که ۱۴۰ مورد از آنها در دوره فعلی مدیریت شهری به این مجموعه اضافه شده است.

ساخت ۵ مجموعه ورزشی در شرق تهران

ساخت ۵ مجموعه ورزشی در شرق تهران

تهران رسانه | سرانه ورزشی منطقه ۱۴ با افتتاح ۲ مجموعه چمن مصنوعی، ساخت ۴ مجموعه جدید و اجرای مجموعه ورزشی بزرگ ترنج افزایش می یابد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت