احیای خانه احزاب در استان تهران

فعالیت کودکان کار اتباع خارجی در استان تهران

تکمیل بیش از ۵۰۰ طرح نیمه کاره در استان تهران

احیای ۸۰ واحد صنعتی راکد در استان تهران

پنج شنبه 1404/02/11

اسماعیلی خبر داد؛

رشد تشکیل پرونده در دادسراهای استان تهران

رئیس کل دادگستری استان تهران گفت: از ابتدای امسال تاکنون تعداد پرونده های تشکیل شده در دادسراهای استان نسبت به سال گذشته 15 درصد رشد داشته در صورتی که به تعداد 2 هزار قاضی استان افزوده نشده است.

رشد تشکیل پرونده در دادسراهای استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ غلامحسین اسماعیلی روز یکشنبه در آئین معارفه دادستان عمومی و انقلاب شهرستان پیشوا گفت: اگر به اندازه افزایش تعداد پرونده ها به تعداد قضات افزوده می شد امروز به نقطه سال گذشته می رسیدیم که البته این امر نیز محقق نشده است.
رئیس کل دادگستری استان تهران تعداد کارکنان حوزه قضایی استان تهران را هشت هزار نفر اعلام کرد که امسال به تعداد آنها نیز افزوده نشده است.
به گزارش ایرنا در این مراسم عادل رحمانی به عنوان دادستان عمومی و انقلاب پیشوا معرفی و از زحمات احسان باغانی قدردانی شد.
شهرستان پیشوا با 80 هزار نفر جمعیت در 45 کیلومتری جنوب شرق تهران واقع شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

ساخت اولین بوستان ویژه دختران در تهران

تهران رسانه | اولین بوستان ویژه دختران در پایتخت ساخته می شود.

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تصادف مرگبار در بزرگراه خرازی تهران

تهران رسانه | برخورد یک دستگاه کامیون با خودروی پراید در مسیر شرق به غرب بزرگراه شهید خرازی منجر به مرگ یک زن ۷۰ ساله شد.

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

جزئیات گروگانگیری مسلحانه در شرق تهران

تهران رسانه | طی یک عملیات واکنش سریع، فرد گروگان آزاد و عامل گروگانگیری نیز با شلیک مأموران زمین گیر و دستگیر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت