کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

مشکل آبرسانی عشایر در استان تهران

نوسازی ۱۵ هزار کلاس درس در استان تهران

پنج شنبه 1405/06/05

حسینی اظهار نمود؛

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

تهران رسانه | بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی از طریق صدور حواله الکترونیکی در بین کشاورزان و بهره‌برداران استان تهران پخش شد.

توزیع بیش از ۳۱ هزار تن کود کشاورزی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیر شرکت خدمات حمایتی کشاورزی استان تهران به توزیع ۳۱ هزار و ۱۲۷ تن انواع کودهای کشاورزی یارانه‌ای در سال گذشته اشاره کرد و گفت: این میزان کود از طریق صدور حواله الکترونیکی در بین کشاورزان و بهره‌برداران استان پخش شد.

علی محمد حسینی روز یکشنبه اعلام کرد: انواع کودهای کشاورزی یارانه ایی (ازته ، فسفاته و پتاسه ) بر اساس سهمیه بندی شهرستانی توسط مدیریت زراعت سازمان جهاد کشاورزی و با هماهنگی مدیریت جهاد شهرستان ها به انبارهای کارگزاران شهرستان ها ارسال شد.

وی اظهار داشت: کودهای توزیع شده شامل ۲۶ هزار و ۱۶۸ تن کود ازته، سه هزار و ۴۰۲ تن فسفاته و یکهزار و ۵۵۷ تن پتاسه بوده که به انبار کارگزاری های شهرستان های استان تهران ارسال و با صدور حواله الکترونیکی در بین کشاورزان وباغداران و بهره برداران توزیع شد.

این مسئول یادآور شد: هدف شرکت خدمات حمایتی کشاورزی تامین و توزیع نهاده های اصلی و مهم کشاورزی کشور از جمله انواع کودهای کشاورزی است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
فعالیت جاروبرقی برگ روب در تهران

فعالیت جاروبرقی برگ روب در تهران

تهران رسانه | ماشین برگ‌روب‌ برای نخستین بار به ناوگان خدمات شهری تهران در منطقه یک اضافه شد.

خشت گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی در تهران

خشت گذاری ۱۰ مدرسه تعاملی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران از برگزاری آیین خشت‌گذاری ۱۰ مدرسه با محوریت معماری تعاملی و آینده‌نگر خبر داد.

وجود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران

وجود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران

تهران رسانه | در حال حاضر حدود ۲۴۳۰ بوستان در شهر تهران وجود دارد که ۱۴۰ مورد از آنها در دوره فعلی مدیریت شهری به این مجموعه اضافه شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت