طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

دوشنبه 1404/08/12

یزدیان خبر داد؛

تمهیدات ویژه برای جلوگیری از کم آبی در استان تهران

تهران رسانه | طرح‌های تأمین و توزیع آب، به‌ویژه در ایام پیک مصرف در استان تهران بررسی شد.

تمهیدات ویژه برای جلوگیری از کم آبی در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مدیرعامل آبفای جنوب غرب استان تهران از طرح‌های تأمین و توزیع آب، به‌ویژه در ایام پیک مصرف خبر داد.

ابراهیم یزدیان، بعد از ظهر سه شنبه، در دومین جلسه پیگیری برنامه‌های مدیریت تنش آبی جنوب غرب استان تهران، از طرح‌های تأمین و توزیع آب، به‌ویژه در ایام پیک مصرف خبر داد.

یزدیان در این نشست بر تسریع در اجرای پروژه‌های در دست اقدام تأکید کرد و خواستار ارائه گزارش دقیق از پیشرفت مصوبات جلسه قبلی شد.

وی همچنین پیگیری مواردی همچون حفر و تجهیز چاه‌های جدید، انجام تشریفات قانونی چاه‌های زمین‌های کوثر، اصلاح خطوط معیوب توزیع و اجرای پروژه‌های اضطراری را در دستور کار قرار داد.

مدیرعامل آبفای جنوب غرب استان در پایان با اشاره به اهمیت آمادگی برای فصل تابستان، بر لزوم هماهنگی بین‌بخشی و اجرای سریع‌تر پروژه‌ها برای کاهش تنش آبی در منطقه تأکید کرد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

مجتمع قضایی خانواده شماره ۳ تهران

تهران رسانه | مجتمع قضایی شماره ۳ تهران در محل حکیمیه، بلوار شهید بابائیان، خیابان ۱۵ متری امام حسین (ع) واقع شده است.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت