سرشماری عمومی نفوس و مسکن ۱۴۰۵ در استان تهران

تلفات ۲۲ درصدی شبکه آب در استان تهران

ثبت بیش از ۲۴ هزار مأموریت در اورژانس استان تهران

ابتکارات جدید رسانه ای در استان تهران

پنج شنبه 1404/10/18

رباط کریم رسانه؛

برخورد قاطع با مراکز پزشکی غیرمجاز در رباط کریم

تهران رسانه | مرکز پزشکی غیرمجاز در رباط کریم به دلیل فعالیت غیرمجاز و دخالت در امور پزشکی و دارویی، با دستور قضائی پلمب شد.

برخورد قاطع با مراکز پزشکی غیرمجاز در رباط کریم

به گزارش تهران رسانه ؛ فرمانده انتظامی رباط کریم از پلمب یک مرکز زیبایی و پزشکی غیرمجاز در شهر پرند خبر داد.

سرهنگ تیمور کلانتری، ظهر پنجشنبه، در جمع خبرنگاران گفت: با دریافت اطلاعاتی مبنی بر فعالیت غیرقانونی یک مرکز زیبایی در پرند، مأموران اداره نظارت بر اماکن عمومی رباط کریم با هماهنگی مرجع قضائی و همراهی نماینده شبکه بهداشت و درمان، از این مرکز بازدید کردند.

وی افزود: در بازرسی انجام شده، پس از بررسی‌های کارشناسی و تأیید عدم مجوزهای لازم، این مرکز به دلیل فعالیت غیرمجاز و دخالت در امور پزشکی و دارویی، با دستور قضائی پلمب شد.

فرمانده انتظامی رباط کریم خاطرنشان کرد: پرونده این متخلفان تشکیل و برای رسیدگی به مراجع قضائی ارسال شده است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
پاییز پرحادثه موتورسواران در تهران

پاییز پرحادثه موتورسواران در تهران

تهران رسانه | بیش از یک میلیون و ۲۱۰ هزار موتورسیکلت‌سوار در پاییز امسال در تهران اعمال قانون شدند.

انتخاب «راننده نمونه» اتوبوس در تهران

انتخاب «راننده نمونه» اتوبوس در تهران

تهران رسانه | شهروندان تهرانی می توانند با اسکن یک QR کد نصب‌شده در اتوبوس‌ها، رانندگان نمونه را انتخاب و به شرکت واحد معرفی کنند.

توسعه مسیرهای گردشگری خانواده محور در تهران

توسعه مسیرهای گردشگری خانواده محور در تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی دو مسیر ویژه گردشگری با محوریت خانه بلدیه در منطقه ۱۲ خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت