شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

ملارد رسانه؛

سرپرست هیئت «تنیس روی میز» ملارد منصوب شد

تهران رسانه | «فرهاد خانی» با حکم سرپرست هیئت «تنیس روی میز» استان تهران به عنوان سرپرست این هیئت در ملارد منصوب شد.

سرپرست هیئت «تنیس روی میز» ملارد منصوب شد

به گزارش تهران رسانه ؛ رضا خرم هنرنما سرپرست هیئت «تنیس روی میز» استان تهران طی حکمی، فرهاد خانی را به عنوان سرپرست این هیئت در ملارد منصوب کرد.

در متن این حکم آمده است:

جناب آقای فرهاد خانی
با سلام

احتراماً

با توجه به تخصص و تجارب ارزنده جنابعالی، همچنین با عنایت به آئین‌نامه هیأت‌های ورزشی و بنا به پیشنهاد رئیس محترم اداره ورزش و جوانان شهرستان ملارد، طی این حکم و از تاریخ صدور به مدت ۳ ماه به عنوان سرپرست هیأت تنیس روی میز شهرستان ملارد منصوب می‌گردید.

امید است در ساله حق تعالی، با بهره‌گیری از تمامی امکانات و ظرفیت‌های موجود در مسیر خدمت به مردم و توسعه کمی و کیفی ورزش تنیس روی میز در آن شهرستان گام بردارید.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت