آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

یک شنبه 1405/06/15

اطلاعیه؛

قطع برق ۵۰ مشترک اداری بزرگ در تهران

تهران رسانه | به دنبال هشدارهای داده شده به دستگاه های اداری و عمومی، برق ۵۰ مشترک اداری بزرگ شهر تهران که اقدام به کاهش مصرف برق و قطع سامانه های سرمایشی بعد از ساعت اداری نکرده بودند، قطع شد.

قطع برق ۵۰ مشترک اداری بزرگ در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ به دنبال هشدارهای داده شده به مشترکان اداری مبنی بر لزوم رعایت مصوبات هیات وزیران در خصوص کاهش مصرف برق با رصد و پایش داده های حاصل از کنتورهای هوشمند، ۵۰ مشترک اداری بزرگ شهر تهران که اقدام به کاهش مصرف برق نکرده بودند، شناسایی و اشتراک برق آنان قطع شد.

شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ با قدردانی از مشترکان اداری که همکاری مناسبی با صنعت برق دارند، یادآور می شود مطابق با مصوبات هیات وزیران و ابلاغ وزارت کشور، همه مشترکان اداری دولتی و غیردولتی موظف به کاهش مصرف برق حداقل به میزان ۳۰ درصد در ساعات اداری و ۶۰ درصد در ساعات غیرکاری هستند.

بدیهی است مصرف لحظه ای همه مشترکان مزبور با استفاده از داده های کنتورهای هوشمند به صورت لحظه ای و ۲۴ ساعته از طریق قرارگاه رصد و پایش مصرف برق شهر تهران، بررسی و در صورت عدم رعایت موضوع، انشعاب برق اداراتی که همکاری لازم را به عمل نیاورده اند قطع خواهد شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

توسعه میادین میوه و تره بار در تهران

تهران رسانه | شمار بازارهای میوه‌وتره‌بار تهران از ابتدای سال به ۳۱۶ رسیده است. اکنون ۸بازار برای بازسازی از مدار فعالیت خارج شده‌اند و نوسازی ۱۲بازار دیگر نیز در دستورکار قرار دارد.

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به تهران

تهران رسانه | نزدیک به ۴ میلیون موتورسیکلت در تهران وجود دارد که حدود ۷۰ درصد آنها فرسوده هستند.

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین

تهران رسانه | تعرفه معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین اعلام شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت