لزوم تقویت جایگاه روابط عمومی در استان تهران

راه اندازی نخستین نیروگاه خورشیدی در استان تهران

توزیع کود یارانه ای در مزارع استان تهران

تولید ۱۴ درصد شیر کشور در استان تهران

شنبه 1404/03/03

گلستان رسانه؛

برخورد قاطع با سد معبر در شهر گلستان

تهران رسانه | شهرداری گلستان با همکاری نیروی انتظامی، برخوردهای مستمر و قاطعانه‌ای را با پدیده سد معبر در نقاط حساس شهر، به ویژه سه‌راهی آدران و بلوار آیت‌الله سعیدی، در دستور کار قرار داده است.

برخورد قاطع با سد معبر در شهر گلستان

به گزارش تهران رسانه ؛ برخی از بساط‌گران و دست‌فروشان متخلف که با تجمع در معابر اصلی، موجب اخلال در تردد شهروندان و بی‌نظمی در فضای شهری شده‌اند، کانون توجه ویژه واحد انضباط شهری شهرداری و نیروهای پلیس ۱۱۰ و راهور قرار گرفته‌اند.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که این متخلفان، علی‌رغم تذکرات مکرر و جمع‌آوری‌های روزانه، پس از پایان گشت نیروهای نظارتی، مجدداً اقدام به پهن کردن بساط خود می‌کنند که این موضوع عزم مدیریت شهری را برای برخورد جدی‌تر و اعمال قانون تقویت کرده است.

شهرداری گلستان پیش از این نیز با صدور اخطارهای کتبی و شفاهی و در مواردی با اخذ دستورات قضائی، اقدامات گسترده‌ای را برای ساماندهی معابر عمومی و رفع موانع تردد شهروندان انجام داده است.

مدیریت شهری گلستان با تأکید بر لزوم حفظ حقوق شهروندان، اعلام کرده است که بساط گری و سد معبر در بلوار آیت‌الله سعیدی و دیگر نقاط پرتردد، نه تنها تخلفی آشکار است، بلکه بی‌احترامی به قانون و شهروندان قانون‌مند محسوب می‌شود.

بر این اساس، شهرداری و نیروی انتظامی با اجرای طرح‌های ویژه و گشت‌های مشترک، برخورد با متخلفان را با شدت بیشتری ادامه خواهند داد تا نظم و ایمنی معابر عمومی به طور کامل تأمین شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
هشتمین گردهمایی بزرگ مجموعه داران ایران

هشتمین گردهمایی بزرگ مجموعه داران ایران

تهران رسانه | هشتمین گردهمایی بزرگ مجموعه داران ایران توسط انجمن مجموعه داران ایران و با همکاری و مشارکت ستاد گردشگری شهرداری تهران و شورای بین المللی موزه های ایران برگزار شد.

بازسازی کیوسک های مطبوعاتی در منطقه ۲ تهران

بازسازی کیوسک های مطبوعاتی در منطقه ۲ تهران

تهران رسانه | ۳۰ مورد از کیوسک‌های مطبوعاتی در منطقه ۲ تهران رنگ‌آمیزی و سایبان آن‌ها تعویض شد.

قطع برق ۵۰ مشترک اداری بزرگ در تهران

قطع برق ۵۰ مشترک اداری بزرگ در تهران

تهران رسانه | به دنبال هشدارهای داده شده به دستگاه های اداری و عمومی، برق ۵۰ مشترک اداری بزرگ شهر تهران که اقدام به کاهش مصرف برق و قطع سامانه های سرمایشی بعد از ساعت اداری نکرده بودند، قطع شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت