آسیب به ۱۲۰۰ نقطه از شبکه برق استان تهران

استخراج غیرمجاز رمز ارز در استان تهران

کسب رتبه نخست توسط آموزش و پرورش استان تهران

رهاسازی آب سد کرج برای سه شهرستان غرب تهران

دوشنبه 1405/06/23

گردشگری رسانه؛

قطار گردشگری ورامین میزبان مسافران تهرانی

تهران رسانه | نخستین قطار گردشگری در هفتمین روز از هفته بزرگداشت میراث فرهنگی، تورهای یک روزه ورامین‌گردی را برای گردشگران تهرانی آغاز کرد.

قطار گردشگری ورامین میزبان مسافران تهرانی

به گزارش تهران رسانه ؛ محمدرضا تاجیک، بعد از ظهر شنبه، در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: در برنامه تورهای یک روزه ورامین‌گردی، گردشگران تهرانی با قطار محلی به ورامین آمدند و تور خود را از ایستگاه راه‌آهن ورامین آغاز کردند.

وی افزود: گردشگران به همراه لیدرها و راهنمایان مجرب از جاذبه‌های تاریخی، مذهبی و طبیعی دشت ورامین همچون مسجد جامع، برج مقبره علاءالدوله، امام‌زاده یحیی (ع)، قلعه ایرج، امام‌زاده یوسف رضا، چنار سوخته ۸۰۰ ساله روستای سعدآباد، پل باقرآباد و روستای تاریخی خاوه بازدید کردند.

تاجیک خاطرنشان کرد: در این تور، کتابچه‌های معرفی جاذبه‌های گردشگری استان تهران و بروشورهای ورامین‌شناسی به گردشگران اهدا شد. همچنین توضیحات کارشناسی درباره تاریخچه بناها، دوره تاریخی، معماری و هنرهای به‌کاررفته در آنها ارائه شد تا بازدیدکنندگان با بخشی از تاریخ و تمدن دشت ورامین آشنا شوند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ورامین یادآور شد: برنامه قطار گردشگری ورامین‌گردی توسط اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ورامین به صورت یک روزه برای علاقه‌مندان برگزار می‌شود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
بازنگری در حریم بزرگراه آزادگان

بازنگری در حریم بزرگراه آزادگان

تهران رسانه | طرح تدقیق حریم بزرگراه آزادگان با هدف رفع ابهامات چندین‌ساله، انطباق حریم با وضعیت واقعی بزرگراه و ساماندهی مسائل حقوقی و ثبتی پلاک‌های واقع در محدوده، در آستانه طرح در کمیسیون ماده پنج قرار دارد.

تعداد ایستگاههای مترو در مناطق تهران

تعداد ایستگاههای مترو در مناطق تهران

تهران رسانه | پراکندگی ایستگاه های مترو براساس مناطق نشان می دهد که مناطق، ۲، ۶، ۱۱ و ۱۲ دارای بیشتریتن تعداد ایستگاه هستند. در نقطه مقابل منطقه۲۱ تنها منطقه تهران است که ایستگاه مترو ندارد.

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

توسعه مسیرهای طبیعت‌ گردی در تهران

تهران رسانه | سخنگوی شهرداری تهران، جزئیات فنی پروژه فاز دو روددره فرحزاد را تشریح کرد و از افتتاح آن در پاییز امسال خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت