شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

شهریار رسانه؛

پلمب چند استخر عمومی در شهریار

تهران رسانه | چند استخر عمومی در شهریار به دلیل رعایت نشدن استانداردهای بهداشتی پلمپ شدند.

پلمب چند استخر عمومی در شهریار

به گزارش تهران رسانه ؛ شبکه بهداشت و درمان شهرستان شهریار از پلمب چند استخر عمومی به دلیل آلودگی آب و عدم رعایت استانداردهای بهداشتی خبر داد و از شهروندان خواست تا هرگونه تخلف در این زمینه را گزارش کنند.

سعید شیخ غلامی روز دوشنبه از پلمب چندین استخر شنا به دلیل آلودگی آب و عدم رعایت استانداردهای لازم خبر داد.

وی افزود: این اقدام در پی بازرسی‌های منظم و هر ۱۵ روز یکبار از ۱۶ استخر فعال در این شهرستان صورت گرفته است.

شیخ غلامی گفت: بازرسی‌ها شامل کنترل کیفیت آب، از جمله سنجش کلر، pH، کدورت و نمونه‌برداری میکروبی و همچنین بررسی بهداشت محیط و فردی است.

وی در ادامه با هشدار به اماکن ورزشی، در صورت مشاهده هرگونه نقص بهداشتی، ابتدا اخطار غیربحرانی با مهلت مشخص صادر می‌شود و در صورت عدم رفع نقص، اخطار پلمب صادر و استخر پس از ۴۸ ساعت پلمب می‌گردد.

همچنین در مواردی که کیفیت آب غیر استاندارد باشد، اخطار بحرانی صادر و استخر به‌طور فوری پلمب خواهد شد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان شهریار از شهروندان خواست تا در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، گزارشات خود را از طریق سامانه رسیدگی به شکایات وزارت بهداشت با شماره تماس ۱۹۰، سامانه شبکه با شماره ۶۵۲۲۱۲۱۶ و یا از طریق وب‌سایت شبکه به آدرس https://shahriar.iums.ac.ir/ ثبت کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت