کشف ۱۵۵۸ ماینر غیرمجاز در استان تهران

صدور ۹۲ پروانه فعال نیروگاه خورشیدی در استان تهران

ثبت ۲۲ میلیون تردد جاده ای در استان تهران

توسعه انرژی های پاک در اولویت استان تهران

سه شنبه 1404/09/25

پلیس رسانه؛

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

به گزارش تهران رسانه ؛ رئیس پلیس فتای پایتخت اعلام کرد که تماس‌های جعلی مدیریت بحران، جنگ روانی دشمن است و توجه نکنید.

سردار داود معظمی گودرزی درباره جنگ روانی دشمن هشدار داد و افزود: برخی از هموطنان تماس‌های خارجی ناشناسی از شماره‌های مختلف دریافت کردند که افراد با معرفی خود بعنوان ستاد مدیریت بحران با ایجاد ترس از احتمال قحطی، شهروندان را ترغیب به خرید موادغذایی می‌کنند.

این روش یکی از تکنیک‌های جنگ روانی است و نیاز است هموطنان عزیز ضمن حفظ خونسردی، نسبت به این موضوعات هوشیار باشند و به تماس‌ها و پیام‌های ناشناس توجه نکنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
۵ خشت طلایی برای پایتخت

۵ خشت طلایی برای پایتخت

تهران رسانه | ششمین دوره رویداد «جایزه بین‌المللی خشت طلایی تهران» همزمان با اختتامیه اجلاس شهری تهران‌۲۰۲۵ با حضور شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری داخلی و خارجی، نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی و شماری از سفرای کشورهای خارجی مقیم تهران در ساختمان تاریخی بلدیه برگزار شد.

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

آغاز طرح زوج و فرد در تهران

تهران رسانه | طرح زوج‌وفرد در تهران از امروز تا چهارم آذر اجرا می‌شود و خروج غیرمجاز از منزل جریمه دارد.

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

افزایش تصادفات در خطوط BRT تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با تأکید بر لزوم ارتقای ایمنی و کیفیت خدمت‌رسانی، نسبت به افزایش تصادفات ناشی از ورود موتورسیکلت‌ها به خطوط تندرو هشدار داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت