پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

عسگری خبر داد؛

تقویت شبکه فروش فروشگاه های زنجیره ای دراستان تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در زمینه تامین و توزیع کالای اساسی در استان تهران وجود ندارد.

تقویت شبکه فروش فروشگاه های زنجیره ای دراستان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران گفت: هیچ کمبودی در زمینه تامین و توزیع کالای اساسی در استان تهران نداریم.

حشمت اله عسگری صبح پنجشنبه در جمع خبرنگاران از برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار مشترک با ستاد مدیریت بحران با حضور معاونت عمرانی خبر داد و در خصوص جابجایی‌های جمعیتی روزهای اخیر در شهرستان‌های شرق استان تهران مثل پردیس، دماوند و فیروزکوه به ویژه دماوند، اظهار کرد: در این جلسه در خصوص چندین قلم کالای اساسی تصمیم گیری انجام شد.

معاون اقتصادی استاندار تهران از اخذ تصمیمات در حوزه اصلاح قیمت روغن خبر داد و گفت: مقرر شد که شبکه‌های فروش با قوت بیشتری تقویت شوند.

وی همچنین از تقویت شبکه توزیع برنج نیز خبر داد و عنوان کرد: شبکه فروش فروشگاه‌های زنجیره‌ای به شدت در حال تقویت است.

عسگری در ادامه به نگرانی‌های موجود در حوزه آرد و نان اشاره کرد و افزود: در این راستا مقرر شد محدودیت‌های آرد در شهرستان شرق استان به ویژه دماوند برداشته شود و هر مقداری که برای پخت نیاز است تأمین و محدودیتی وجود نداشته باشد.

وی عنوان کرد: در زمینه تأمین نان، کارخانه‌های نان صنعتی هم به سرعت در حال پخت هستند و هیچ مشکلی در این زمینه نداریم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران به مردم اطمینان داد هیچ کمبود و مشکلی در زمینه تأمین و توزیع کالاها وجود ندارد و بروز برخی نارسایی‌ها به دلیل تغییرات جمعیتی بوده است.

عسگری به مردم توصیه کرد که خریدهای متعارف داشته باشند و از خریدهای یکباره و کلی خودداری کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت