شرط بقا و توسعه کشاورزی در استان تهران

نصب ۲۷ هزار تابلو در استان تهران

خطر نابودی زنبورداری در استان تهران

انتصاب اعضای ستاد انتخابات استان تهران

جمعه 1404/07/11

تشکری هاشمی خبر داد؛

رایگان شدن مترو و اتوبوس در تهران

تهران رسانه | در جلسه امروز شورای شهر تهران مصوب شد مترو و اتوبوس در شهر تهران به مدت یک هفته رایگان باشد.

رایگان شدن مترو و اتوبوس در تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ سید جعفر تشکری هاشمی رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران گفت: در جلسه امروز شورای شهر تهران مصوب شد مترو و اتوبوس در شهر تهران به مدت یک هفته رایگان باشد.

وی ادامه داد : این اقدام در راستای حمل و نقل ایمن و تردد روان تر برای شهروندان است و از فردا بلیت مترو و اتوبوس رایگان خواهد بود.

تشکری هاشمی درباره طرح ترافیک نیز گفت: همچنین طرح ترافیک نیز به مدت یک هفته در شهر تهران رایگان خواهد بود و شهروندان در صورت ورود به محدوده طرح ترافیک هزینه‌ای پرداخت نخواهند کرد.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای شهر تهران تصریح کرد: اگر لازم باشد این مصوبات امکان تمدید دارند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

برج آزادی میزبان جشن هفته تهران

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از برگزاری جشن هفته تهران در روز ۱۶ مهر در برج آزادی خبر داد.

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

ممنوعیت اجاره فضای عمومی در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران با اشاره به شبکه‌های سودجو در اجاره دادن غیرقانونی معابر عمومی به دستفروشان گفت: شهرداری با حمایت قوه قضائیه با این افراد برخورد خواهد کرد.

۳۱۶۷ اتوبوس نو هدیه ای برای مردم تهران

۳۱۶۷ اتوبوس نو هدیه ای برای مردم تهران

تهران رسانه | نهضت برقی‌سازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی در تهران جانی تازه گرفت.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت