سکونت ۸۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در استان تهران

اعلام ۵ چالش اصلی اجتماعی در استان تهران

فوت ۹۱ تهرانی بر اثر برق گرفتگی در استان تهران

اختلاف فاحش در توزیع اعتبارات روستایی استان تهران

سه شنبه 1404/03/27

قلی خسروی خبر داد؛

ثبات بازار مسکن در استان تهران

رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران گفت: میزان معاملات اجاره و مبایعه‌نامه‌ها در کشور و به ویژه استان تهران کاهش یافته است.

ثبات بازار مسکن در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ مصطفی قلی خسروی رئیس اتحادیه املاک استان تهران با بیان اینکه از تاریخ اول فروردین 96 تا 21 آبان 96 و از اول فروردین 97 تا 21 آبان ماه 97 میزان معاملات مسکن در کشور یک درصد افزایش یافته است، گفت: میزان مبایعه‌نامه‌ها 19 درصد افزایش و میزان اجاره 14 درصد کاهش یافته است.

وی ادامه داد: میزان معاملات مسکن شهر تهران در همین بازه زمانی 17 درصد کل قراردادها کاهش داشته است.

خسروی اظهار کرد: میزان کل مبایعه‌نامه‌ها 18 درصد کاهش و میزان اجاره معاملات 16 درصد با کاهش روبه‌رو شده است.

رئیس اتحادیه املاک تهران با بیان اینکه ایران بعد از انقلاب 4 بار با افزایش قیمت مسکن روبه‌رو شده است، گفت: در سال 68، 86 ،91 و97 قیمت مسکن رشد جهشی داشته و توان مردم برای خرید بسیار کاهش یافته است.

وی توضیح داد: افزایش قیمت ارز، طلا و مسکن باعث شده که مردم به این بازار هجوم بیاورند و اقتصاد در یک بازه زمانی با بحران مواجه شود اما خوشبختانه این موضوع هم اکنون به ثبات رسیده است.

خسروی تأکید کرد: در کشورهای جهان زمانی که قیمت یک کالا افزایش می‌یابد مردم سعی می‌کنند با جلوگیری از خرید آن کالا قیمت را به ثبات برسانند.

رئیس اتحادیه املاک تهران در پایان گفت: هم اکنون بازار مسکن به حالت ثبات رسیده و امیدواریم مردم و سرمایه‌گذاران با ورود به این بازار بتوانند رونق را بار دیگر به این مسکن وارد کنند.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تماس های جعلی با شهروندان تهرانی

تهران رسانه | شهروندان تهرانی به تماس‌های جعلی مدیریت بحران که جنگ روانی دشمن است توجه نکنند.

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

فعالیت پدافند هوایی ارتش در نقاط مختلف تهران

تهران رسانه | پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به حملات اسرائیل در شمال شرق، مرکز و شرق تهران، خانی آباد، نازی آباد و برخی مناطق دیگر فعال است.

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تأمین و توزیع اقلام ضروری در فروشگاههای تهران

تهران رسانه | هیچ کمبودی در تأمین و توزیع اقلام ضروری و مایحتاج خانوار در فروشگاههای تهران نداریم.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت