پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

کتاب رسانه؛

کاربرد هوش مصنوعی در بهبود فرایندهای یادگیری دانش آموزان

تهران رسانه | کتاب «کاربرد هوش مصنوعی در بهبود فرایندهای یادگیری دانش آموزان» منتشر شد.

کاربرد هوش مصنوعی در بهبود فرایندهای یادگیری دانش آموزان

به گزارش تهران رسانه ؛ کتاب «کاربرد هوش مصنوعی در بهبود فرایندهای یادگیری دانش آموزان» با هدف آگاهی‌بخشی و توانمندسازی مخاطبان و به‌طور خاص برای معلمان، دانش‌آموزان، والدین و سیاست‌گذاران آموزشی برای بهبود فرایندهای آموزشی و شناخت ظرفیت‌ها، چالش‌ها و فرصت‌های هوش مصنوعی در آموزش، توسط جمعی از فعالان حوزه آموزش و پرورش، تدوین شد.

در این کتاب اجمالاً به تعریف هوش مصنوعی، کاربردهای آن در نظام آمـوزشی، ارائه نمونه‌های مـوفق جهانی، بـررسی نمـونه‌های داخلی، آینده آن و نقش والدین و معلمان و سیاست‌گذاران در کاربرد هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان پرداخته شده است.

این کتاب یک ابزار کمکی در جهت بهبود سیستم آموزشی است که می‌تواند در مسیر توسعه عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت یادگیری نقش‌آفرینی کند که توسط انتشارات فرهنگ و تمدن و با حمایت اطلاع‌رسانی «تهران رسانه» و حمایت تبلیغاتی «پنداررسام» در سال 1404 منتشر شده است.

انتشارات فرهنگ و تمدن
88581104




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت