طرح «هر روستا، یک بوم گردی» در استان تهران

تولید یک چهارم پسماند کشور در استان تهران

تجهیز۱۲۰۰ مدرسه در شهر و استان تهران

آزادی قدیمی ترین زندانی زن در استان تهران

شنبه 1404/08/17

رحمتی عنوان کرد؛

ثبات و رکود فعلی طلا نشانه چیست؟

تهران رسانه | طلا و دلار در انتظار شکست ناحیه مقاومتی است.

ثبات و رکود فعلی طلا نشانه چیست؟

به گزارش تهران رسانه ؛ امیر بهادررحمتی کارشناس حوزه طلا در گفت‌وگو با تهران رسانه گفت: بازار طلا و مسکوکات مدتی است در رکود و رنج و کم نوسانی به سر می‌برد.
بازار طلا و ارز که طی چند ماه گذشته مدام دچار نوسان و به خصوص رشد بود اکنون با شیب کم در کاهش است .اما نکته مهم برای مردم این است که به قیمت دلار توجه داشته باشند . در این مدت دلار کمترین ریزش و نوسان را داشته است و حول قیمت های ۱۰۵هزار تومان تا ۱۰۸هزار تومان قرار داشته است.
از این رو کاهش قیمت انس و معاملات کم در بازار مهمترین دلیل این رکود بوده است.

وی افزود:کافیست کمی به تاریخچه قیمت ها رجوع کنیم تا در یابیم معمولا بعد از هر ثبات و رکودی موج جدیدی از قیمت ها را شاهد بودیم که همواره با صعود همراه بوده است.
برای مثال در بهار امسال چیزی حدود ۳ماه قیمت ها حول محور ۶.۵۰۰.۰۰۰تومان تا ۷.۰۰۰.۰۰۰تومان بود ما پس از این ثبات طلا پا در کانال ۸میلیون تومان گذاشت.
همچنین پس از ثبات نسبی در این قیمت ها در بازه زمانی حدودا ۲ماهه رشد بی سابقه به سمت قیمت های بیش از ۱۱میلیون تومان را داشت.
پس از این رو می توان گفت بعد از این ثبات حمله طلا به نرخ های بالاتر و شکستن سقف قبلی دور از انتظار نیست.

رحمتی در ادامه گفت:با توجه به قیمت های فعلی که این روزها شاهد هستیم بهترین سرمایه گذاری همچنان در بخش طلا و سکه و ارز و با هدف میان مدت و بلند مدت میباشد. مردم مدیریت ریسک را فراموش نکنند و هرچه قیمت نزدیک تر به نرخ جهانی یا زیر آن بود خرید کرده و به انتظار سود مورد نظر خود بنشینند.
کسانی هم که در نرخ های بالا خرید داشته اند نگران نباشند زیرا باتوجه به مناسبت های داخلی از جمله تعیین نرخ بودجه سال جدید قیمت دلار بالاتر از نرخ های فعلی خواهد بود.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

کشف تجهیزات پزشکی با اسناد جعلی در تهران

تهران رسانه | پلیس امنیت اقتصادی تهران از کشف ۹ دستگاه تجهیزات پزشکی قاچاق شامل کالاهای پوست، مو و زیبایی خبر داد.

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

ساخت مرکز معاینه فنی در شرق تهران

تهران رسانه | مدیرعامل ستاد معاینه فنی خودروهای تهران از پایان فاز اول و آغاز فاز دوم عملیات عمرانی احداث مرکز مکانیزه معاینه فنی در منطقه ۱۴ تهران خبر داد.

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

زمین چمن اختصاصی بانوان در قلب تهران

تهران رسانه | زنان ورزشکار قلب تهران، صاحب نخستین زمین چمن مصنوعی اختصاصی شدند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت