پرداخت ۲۷۰۰ میلیارد تسهیلات اشتغال در استان تهران

کشف ۴۳۷ ماینر غیرمجاز در استان تهران

پایش مصرف برق ۴۴۳۲ اداره در استان تهران

انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

پنج شنبه 1405/05/01

ورامین رسانه؛

انفجار یک خانه مسکونی در ورامین

تهران رسانه | انفجار گاز در یک خانه مسکونی در محله «ده شریفا»ی ورامین، یک نفر کشته و یک نفر زخمی برجا گذاشت.

انفجار یک خانه مسکونی در ورامین

به گزارش تهران رسانه ؛ این حادثه که صبح یکشنبه رخ داد، همچنین باعث آتش‌سوزی و خسارت مالی به ملک شد.

در پی مشاهدات میدانی خبرنگار مهر، مأموران آتش‌نشانی و اورژانس به محل حادثه اعزام شدند و فرد مصدوم برای دریافت درمان‌های بیشتر به مرکز درمانی منتقل و پیکر فرد متوفی نیز تحویل پزشکی قانونی شد.

مقامات آتش‌نشانی شهرداری ورامین اعلام کردند که کارشناسان در حال بررسی دقیق محل برای تعیین علت دقیق نشت گاز و انفجار هستند، این بررسی‌ها معمولاً شامل بازرسی سیستم گرمایشی، لوله‌کشی گاز و تجهیزات مرتبط می‌شود.

انفجار ناشی از نشت گاز طبیعی، به دلیل اشتعال‌پذیری بالا و امکان تجمع آن در فضاهای بسته، از حوادث خانگی شایع در فصل سرما محسوب می‌شود.

رعایت نکات ایمنی و سرویس دوره‌ای وسایل گازسوز برای پیشگیری از چنین حوادثی ضروری است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تعیین‌ تکلیف دکل های مخابراتی در تهران

تهران رسانه | مدیرکل امور اجرایی کمیسیون‌های ماده صد شهرداری تهران از تفاهم میان شهرداری تهران، وزارت ارتباطات و شرکت ارتباطات شهر برای رسیدگی به پرونده‌های ماده ۱۰۰ دکل‌های مخابراتی خبر داد.

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها در تهران

تهران رسانه | مسافران غیرفعال بودن کولر اتوبوس ها را به ۱۳۷ گزارش دهند.

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

افزایش بودجه پروژه های عمرانی تهران

تهران رسانه | بودجه پروژه‌های عمرانی تهران ۱۴ برابر شد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت