انتشار بوی نامطبوع در استان تهران

کاهش ۲۵ لیتری سرانه مصرف آب در استان تهران

شناسایی ۶۰ هزار انشعاب غیرمجاز برق در استان تهران

ساماندهی ۳۸ لکه صنعتی در استان تهران

دوشنبه 1405/03/18

سردار ناظری خبر داد؛

هکر حساب های بانکی در پاکدشت دستگیر شد

فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: این متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

هکر حساب های بانکی در پاکدشت دستگیر شد

به گزارش تهران رسانه ؛  فرمانده انتظامی شرق استان تهران از دستگیری هکر ۱۵ ساله پاکدشتی خبر داد و گفت: این فرد ۵۰ میلیون تومان از حساب ۷۰۰ شهروند برداشت کرده بود.

سردار عبدالرضا ناظری بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد این فرماندهی از دستگیری یک هکر نوجوان که از کارت‌های عابر بانک پاکدشت پول برداشت می کرد، خبر داد و افزود: پلیس فتا در شرق استان تهران پس از دریافت گزارش های اقدام به تشکیل پرونده در این خصوص کرد.

وی گفت: در این برداشت ها مبلغ ۵۰ میلیون تومان از طریق هک رمز دوم از حساب ۷۰۰ شهروند برداشت شده بود، که پلیس فتا پس از پیگیری های کارشناسانه موفق به شناسایی و دستگیری سارق و هکر ۱۵ ساله در پاکدشت شد.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران افزود: این متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

جمع آوری سگ های بلاصاحب در پایتخت

تهران رسانه | مدیر اداره کنترل حیوانات شهری سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از اجرای مستمر طرح کنترل سگ‌های بلاصاحب در تهران خبر داد.

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

نقشه گردشگری تهران چهارزبانه شد

تهران رسانه | رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران از طراحی و توزیع نقشه‌های گردشگری پایتخت به چهار زبان عربی، روسی، چینی و انگلیسی خبر داد.

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

قاتلان مأمور کلانتری به دام افتادند

تهران رسانه | قاتلان مأمور کلانتری ۱۴۰ باغ‌فیض در کمترین زمان به دام افتادند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت