رقابت بیش از ۵۵ هزار داوطلب در استان تهران

اهدای میانگین روزانه ۱۳۰۰ واحد خون در استان تهران

پیشرفت پروژه انتقال آب به استان تهران

لزوم صرفه جویی مصرف آب در استان تهران

پنج شنبه 1404/05/09

سردار ناظری خبر داد؛

هکر حساب های بانکی در پاکدشت دستگیر شد

فرمانده انتظامی شرق استان تهران گفت: این متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.

هکر حساب های بانکی در پاکدشت دستگیر شد

به گزارش تهران رسانه ؛  فرمانده انتظامی شرق استان تهران از دستگیری هکر ۱۵ ساله پاکدشتی خبر داد و گفت: این فرد ۵۰ میلیون تومان از حساب ۷۰۰ شهروند برداشت کرده بود.

سردار عبدالرضا ناظری بعد از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران حاضر در ستاد این فرماندهی از دستگیری یک هکر نوجوان که از کارت‌های عابر بانک پاکدشت پول برداشت می کرد، خبر داد و افزود: پلیس فتا در شرق استان تهران پس از دریافت گزارش های اقدام به تشکیل پرونده در این خصوص کرد.

وی گفت: در این برداشت ها مبلغ ۵۰ میلیون تومان از طریق هک رمز دوم از حساب ۷۰۰ شهروند برداشت شده بود، که پلیس فتا پس از پیگیری های کارشناسانه موفق به شناسایی و دستگیری سارق و هکر ۱۵ ساله در پاکدشت شد.

فرمانده انتظامی شرق استان تهران افزود: این متهم پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضایی شد.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

ساخت بوستان محصور ویژه بانوان در تهران

تهران رسانه | ساخت بوستان جدید و محصور ویژه بانوان با مساحت بیش از ۷هکتار در مجموعه فرهنگی-ورزشی گوهرشاد درحال تکمیل است.

خطر خشک شدن درختان در تهران

خطر خشک شدن درختان در تهران

تهران رسانه | اعضای شورای اسلامی شهر تهران بابت همکاری‌نکردن شرکت آبفا در انتقال آب و خشک‌شدن درختان تذکر دادند.

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

دوچرخه سواری کودکان معلول در بوستان های تهران

تهران رسانه | کودکان معلول در بوستان‌های منتخب پایتخت دوچرخه‌سواری می‌آموزند.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت