شناسایی ۱۲ دستگاه استخراج رمزارز در استان تهران

کمبود ۲۰۰ تا ۳۰۰ پست برق در استان تهران

توسعه قطارهای حومه ای در استان تهران

جلوگیری از بازداشت های غیرضروری در استان تهران

چهارشنبه 1405/07/29

حوادث رسانه؛

آمار جانباختگان تصادفات در استان تهران

تهران رسانه | ۵۵درصد جانباختگان تصادفات استان تهران موتورسواران هستند.

آمار جانباختگان تصادفات در استان تهران

به گزارش تهران رسانه ؛ استاندار تهران با تأکید بر مسئولیت مستقیم دستگاه‌های اجرایی در حفظ جان مردم گفت: ۵۵درصد جانباختگان تصادفات استان تهران موتورسواران هستند.

محمدصادق معتمدیان، استاندار تهران، شامگاه شنبه در نشست شورای راهبردی کاهش تصادفات این استان گفت: حفظ جان مردم از اولویت‌های اصلی مدیریت استان است و دستگاه‌های اجرایی باید با استفاده از همه ظرفیت‌ها برای کنترل عوامل مؤثر در بروز تصادفات وارد عمل شوند و از برگزاری جلسات بدون نتیجه اجرایی پرهیز کنند.

او با اشاره به اینکه بخش قابل توجهی از تلفات در برخی شهرستان‌ها و محدوده‌های شهری استان رخ می‌دهد، بر لزوم تمرکز اقدامات پیشگیرانه در این مناطق تأکید کرد.

استاندار تهران توسعه زیرساخت‌های امدادی و درمانی را از عوامل مؤثر در کاهش مرگ‌ومیر پس از حوادث دانست و گفت: افزایش پایگاه‌های اورژانس و مراکز امدادی می‌تواند نقش مهمی در کاهش آمار فوتی‌ها داشته باشد و استان آماده حمایت از ایجاد پایگاه‌های جدید است.

معتمدیان همچنین بر ضرورت فرهنگ‌سازی هدفمند تأکید کرد و افزود: هر دستگاه باید مسئولیت مشخصی در این حوزه داشته باشد و پلیس، شهرداری‌ها، صداوسیما و روابط عمومی نهادها باید تولید محتوای تخصصی و اثرگذار را در دستور کار قرار دهند.

او با اشاره به اینکه حدود ۵۵ درصد جان‌باختگان تصادفات را موتورسواران تشکیل می‌دهند، استفاده از کلاه ایمنی را یک ضرورت جدی دانست و خواستار نظارت سازمان‌ها بر رعایت تجهیزات ایمنی توسط نیروهای موتورسوار و اجرای پویش‌های اجتماعی در این زمینه شد.

استاندار تهران کاهش سرعت را یکی از مؤثرترین راهکارهای کنترل تصادفات عنوان کرد و گفت: در برخی محورهای استان باید مدیریت سرعت با استفاده از ظرفیت‌های قانونی و تجهیزات کنترلی به‌طور جدی اجرا شود.

وی همچنین از وجود مشکلاتی مانند کمبود روشنایی، خط‌کشی و علائم راهنمایی در برخی بزرگراه‌ها و محورهای اصلی انتقاد کرد و گفت: این نواقص مستقیماً با جان مردم در ارتباط است.

معتمدیان با تأکید بر اینکه حتی یک فوتی نیز قابل قبول نیست، افزود: رفع نقاط حادثه‌خیز در محورهای شهری و روستایی اقدامی اجرایی و دست‌یافتنی است و نیازمند عزم جدی دستگاه‌های مسئول است.

او در پایان تأکید کرد: فرمانداران، شهرداری‌ها و نهادهای مرتبط باید به‌صورت مستمر وضعیت نگهداری راه‌ها را رصد کنند و کمبود منابع نباید بهانه‌ای برای ترک وظایف باشد؛ هدف نهایی، کاهش محسوس تصادفات و صیانت از جان شهروندان از طریق برنامه‌ریزی دقیق و اقدام عملی است.




نظر شما


logo

نظر سنجی

اخبار را از کدام کانال دنبال میکنید؟
logo logo logo logo logo logo logo logo logo
ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت

تهران رسانه | نشست مشترک شهرداری تهران با دستگاه‌های اجرایی و فعالان صنعت موتورسیکلت با هدف ورود ۲۰۰ هزار موتورسیکلت برقی به پایتخت در راستای نوسازی ناوگان فرسوده. برگزار شد.

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

جمع آوری کتاب های ضاله از میدان انقلاب

تهران رسانه | جمع‌آوری کتاب‌فروشی‌های غیرمجاز در محور خیابان انقلاب تهران که به عرضه کتاب‌های ضاله می‌پردازند آغاز شد.

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

هشدار به مراکز تجاری نا ایمن در تهران

تهران رسانه | مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از پیگیری قضایی پرونده ۱۲۹ ساختمان ناایمن از جمله تعدادی از مراکز تجاری خبر داد.

طراحی و اجرا توسط: طراحی سایت تهران طراحی سایت طراحی سایت